Biznis

korisnici odabrali

Slavica Dundović je "Najbolja u Pošti"!

Slavica Dundović je
Marko Prpic/PIXSELL

Nakon tri kruga akcije "Najbolji u Pošti,“ korisnici usluga Hrvatske pošte su odabrali šest najboljih radnika prema njihovom mišljenju, a jedna od njih je i Zadranka Slavica Dundović!

Na početku akcije bilo je mnogo pisama za nominacije, a stručni (interni) žiri pomno je pročitao svako pismo i izabrao 12 finalista akcije. Veliki broj nominacija nije nas začudio budući da i prema provedenom reputacijskom istraživanju naši radnici (poštari i operateri) uživaju veliko povjerenje korisnika.

Gotovo 90 posto korisnika smatra da su poštari i operateri u poštanskim uredima ljubazni i stručni u obavljanju posla, a to su pokazali i u pismima kojima su ih opisali

Nakon objave 12 pisama koja su bila u finalu korisnici su mogli glasovati za najbolje pismo između 12 odabranih. Ukupno smo zaprimili više od 1000 glasova te dobili šest pobjednika akcije: 3 najbolja poštara; Zdravko Golub, Mladen Agatić i Dušan Jerkan, te tri najbolje operaterke u poštanskom uredu; Slavica Dundović, Ivana Vileta i Danijela Čaglić. Čestitamo najboljima u Pošti – prema mišljenju naših korisnika! Pročitajte najzanimljivije ulomke pobjedničkih pisama:

Zdravko Golub, poštar, Zagreb/Dubrava: Slagati rime bilo bi efektnije, ali za opisati najboljeg poštara na svijetu, od riječi ravno iz srca ništa iskrenije nije. ZDRAVKO mu je ime, a GOLUB prezime – za pismonošu savršeno je :) Onog trena kad se poštaru razveseliš, makar i ovrhu na potpis nosi, znaš da ispred sebe imaš najboljeg u pošti. 15ak godina provedenih u našem rajonu, učinilo je Zdravka sastavnim dijelom našeg susjedstva. Omiljen među ljudima, prirastao je srcu poput člana obitelji pa nam uvijek nedostaje kad ode na godišnji. S njim smo bez brige i sigurni da će pošta na dobroj adresi završiti.

Mladen Agatić, poštar, Korenica: Netko je najbolji u nogometu, netko u pikadu, netko u kamenu s ramena, a Kilja je najbolji u pošti. Kada magistralom projuri na motorinu nevjerojatnom brzinom od 32 na sat, vjetar u kosi (dok je imao kosu) i bura s Velebita rašire centrom Korenice miris njegove kolonjske. Nastane žamor u kafićima „Kilja, Kilja, Kilja is again.“

Dušan Jerkan, poštar, Zagreb/Sesvete: Priča o poštaru Duji kreće ovako; Duje se zove Dušan Jerkan i rođen je u Splitu a mladost je proveo u mjestu Hrvace, mjesto u blizini Sinja. Nakon završene osnovne škole sa 15 godina dolazi u Zagreb gdje mu prijatelj iz školskih klupa dodjeljuje nadimak Duje s kojim se i danas predstavlja kada se upoznaje s nekim. Nakon završene srednje škole i fakulteta zapošljava se u Hrvatskoj pošti kao poštar pješak. Duje je osoba koja svoj posao radi i više nego kvalitetno, odgovorno i precizno! On je na dan nosio i preko 100 pošiljaka samo meni na adresu, a gdje još i sve drugo!? Zamislite samo jednoj osobi nositi preko 100 pošiljaka dnevno.

Slavica Dundović, operaterka, Zadar: Tog jutra, Slavica Dundović, uljepšala mi je dan i dokazala da ljudi za šalterom zaista mogu biti dragi i ljubazni i da odlazak na poštu može biti i ugodno iskustvo. Možda je za to neke sitnica, tek mala stvar, svakodnevna, ali meni je značilo puno. Nikad dotad nisam srela tako susretljivu osobu za bilo kojim šalterom i u bilo kojoj poslovnici.  Vjerojatno ni njoj to nije značilo ništa jer je sama po sebi takva, topla i izuzetno pristupačna osoba, spremna pomoći nama, izgubljenim korisnicima, a sam Bog zna da nije ponekad ni s nama lako.

Ivana Vileta, operaterka, Osijek: Ulazim u poštanski ured. Pred svim šalterima podugačak red korisnika. Pogledam prema naprijed i čekam - naslanjajući se na štaku. Prema meni, ustajući se sa svog radnog mjesta, dolazi Ivana. Kada mi je prišla osjetio sam njenu energiju i toplinu.

Danijela Čaglić, operaterka, Slatina: Baš je ljubazna prema siva, smirena, nekad pomislim kako joj se da. Uputila me kad sam išla na more da napravimo punomoć, tako da mi se pošta nije vračala, napravila mi je e-box, objasnila da s tom šifrom mogu na e-građane i stvarno sjetila sam je se kada sam morala dokumente skupljati za fax. Uštedjela mi je puno vremena pravim savjetima. Zato je moj kandidat za najboljeg u pošti – Danijela Čaglić.


Reci što misliš!