Biznis

Viroplus d.o.o.

NESCAFÉ Coffee To Go

NESCAFÉ Coffee To Go

Da bi zadovoljili svaku vašu potrebu za kavom, u bilo koje doba dana ili noći, NESCAFÉ je osmislio koncepte prodaje koji vam uvijek i svugdje omogućavaju uživanje u ovom savršenom napitku

Događa li se i vama da ujutro, još sneni i skoro žmireći, teturate po kuhinji u potrazi za svojom savršenom jutarnjom kavom? Ili pak žurite na posao, trčite preko ceste i utrčite u bus, a jedino na što zaista mislite je : KAVA, KAVA, KAVA - jedva čekam popiti gutljaj svoje savršene jutarnje kave!

Da bi zadovoljili svaku vašu potrebu za kavom, u bilo koje doba dana ili noći, NESCAFÉ je osmislio koncepte prodaje koji vam uvijek i svugdje omogućavaju uživanje u ovom savršenom napitku.

Možete ju popiti kod kuće, na putu do posla svoj omiljeni NESACAFÉ 2go ili KAVU ZA VAN, ili pak na poslu - s uvijek spremnog i kvalitetnog NESCAFÉ aparata za kavu. 

NESCAFÉ vam u ovim prigodama pruža zaista širok izbor napitaka - kratku kavu,  dugu kavu, kavu s mlijekom, cappuccino, machiato, cappuccino s čokoladom, Nesquik kakao napitak, čaj , moccaccino i još mnoge druge. U ovako širokom asortimanu svatko može naći nešto za sebe.            

Na području Zadarske županije NESCAFÉ također možete kupiti u svim ovim oblicima - bilo da se radi o KAVI ZA VAN (pekarne Kroštula, Tvornice kruha Zadar i još mnoge druge lokacije) ili kavi s aparata za kavu.  Jedan od ovlaštenih operatera NESCAFÉ aparata za kavu koji posluju na području Zadarske županije je firma VIRO plus sa sjedištem u Zadru.

U svom asortimanu VIRO plus d.o.o. vam nudi KAVU ZA VAN kao novo i moderno rješenje za trend koji se sve više razvija u nas - ispijanje kave u hodu - putem do škole, fakulteta, posla, na povratku kući... Također mogu ponuditi i nekoliko opcija namijenjenih prvenstveno firmama - gdje se veličina i vrsta aparata prilagođava potrebama lokacije.

Želite li i vi uživati u vrhunskoj NESCAFÉ kavi na svojoj lokaciji obratite se firmi VIRO plus d.o.o. S oduševljenjem će prihvatiti vaš poziv!

VIRO plus d.o.o.
Trg kneza Višeslava 6e
23000 ZADAR

Tel.: +385 (0)23 647 683
GSM: +385 (0)98 343 666
GSM: +385 (0)91 343 6667
viroplus@gmail.com
viroplus@viroplus.hr
www.viroplus.hr  


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.