Biznis

Povoljnije ne može

Kolektiva.hr - svakodnevni popusti za najzabavnije stvari uskoro i u Zadru

Kolektiva.hr - svakodnevni popusti za najzabavnije stvari uskoro i u Zadru

Prijavite se

Internetska stranica Kolektiva.hr koja je Zagrepčanima u 3 mjeseca uštedjela gotovo milijun kuna uskoro će svoju ponudu nuditi i u Zadru.

Prijave se primaju na hr.kolektiva.net/zadar, što se prije skupi dovoljan broj zainteresiranih korisnika, prije će se krenuti s nevjerojatno povoljnim ponudama.

Kolektiva.hr, internetska zajednica koja svakodnevno osigurava popuste od 50 do 90 posto za najbolja mjesta u gradu, nudi svojim korisnicima mogućnost isprobavanja novih stvari po nevjerojatno dobrim cijenama.

Temeljena na kupovnoj moći mase, osnovna ideja koncepta je uvjeriti partnere, provjerene od strane stotine zadovoljnih klijenata, na davanje popusta za određenu uslugu ukoliko se prijavi dovoljan broj zainteresiranih kupaca. Da bi se ponuda rezervirala, potrebno je registrirati se, upisati podatke o kreditnoj kartici te rezervirati kupon. U slučaju da minimalan broj rezervacija u zadanom vremenu nije dostignut, ponuda se neće naplatiti. U suprotnom, kupon je moguće iskoristiti bilo kada.

Mladi, energični i ambiciozni suvlasnici Martina Usmiani i Jeffrey Treichel ističu da su iznimno zadovoljni postignutim. „Od početka, cilj nam je bio Zagrepčanima približiti najbolja mjesta u gradu, a s prodanih 4245 kupona i ušteđenih gotovo milijun kuna u 3 mjeseca, koliko Kolektiva djeluje u Hrvatskoj, smatram da smo uspjeli. Istodobno, pružili smo mogućnost vlasnicima obrta da impresioniraju goste vlastitom uslugom te tako utjecali na unapređenje kvalitete usluge, a time i obogaćenje turističke ponude grada Zagreba i ostale gradove u kojemu mi smo prisutni," rekao je Jeffrey Treichel.

Osim popusta na tretmane u frizerskim salonima, masaže i večere, različite seminare i radionice, korisnici su dosad imali priliku kupiti kupone i iskoristiti popuste za, primjerice, tretmane izbjeljivanja zubi ili tečaj španjolskog jezika. Uz svaku ponudu objavljen je i cjenik Kolektivinog partnera pa je korisniku lako vidjeti koliko je uštedio. Također, Kolektiva ima razvijenu korisničku službu za svoje korisnike, a sigurnost kupovine na internetu jamči T-Com Payway, jedan od najvećih posrednika u online kartičnom poslovanju u Hrvatskoj, koji se brine za svaku transakciju, te šifriranje 256-bitnom SSL enkripcijom, dok se podaci o kreditnoj kartici nigdje ne pohranjuju.

Korisnica Kolektive, Irena Lalić iz Zagreba, naglašava kako se većina ponuda razgrabi prije isteka vremena. Tako se nedavno 100 korisnika odlučilo za 73% popusta na 10 anticelulitnih masaža u studiju za njegu lica i tijela Bliss te po cijeni od 299 kuna kupilo paket u vrijednosti od 1100 kuna. Ponuda za treninge s individualnim pristupom u fitness studiju Homo Ludus u vrijednosti od 600 kuna, a po cijeni od 180 kuna, oduševila je 119 korisnika Kolektive. Večera u restoranu Karaka s 50% popusta zainteresirala je 164 korisnika, a za tri noćenja za četvero ljudi u kampu Šimuni na otoku Pagu prodano je 64 kupona po cijeni od 320 kuna s 52% popusta.

„Ideja se pokazala punim pogotkom u krizi jer i uz pad kupovne moći građani mogu uživati u brojnim uslugama. Riječ je o idealnoj situaciji kada su svi na dobitku: krajnji korisnik ima priliku dobiti proizvod ili uslugu uz popriličnu uštedu, dok prodavatelji imaju mogućnost svoj proizvod ili uslugu učinkovito promovirati te osigurati nekoliko novih, potencijalno stalnih, korisnika," rekla je direktorica tvrtke Martina Usmiani, ističući da u iznosu ukupnih kartičnih transakcija unutar Hrvatske Kolektiva sudjeluje s visokih 15%.

Od svakog prodanog kupona, Kolektiva donira jednu kunu udruzi za promicanje humanih vrijednosti „Svjetlo života" koja pomaže oboljeloj djeci, onoj bez adekvatne roditeljske skrbi, djeci s poteškoćama u razvoju te onima koji žive u obiteljima slabijeg imovinskog stanja.

Kolektivi se može pristupiti i putem Facebookovog računa, a svaka se ponuda može podijeliti na Facebooku i Twitteru , dok obavijesti o novim ponudama registrirani korisnici redovito dobivaju elektroničkom poštom.

Osim u Zagrebu, Kolektivina usluga  je dostupna i u Rijeci i Osijeku, a u planu je uz Zadar pokretanje poslovanja uskoro i u Splitu, Sloveniji tr Srbiji.

Za više informacija posjetite  http://www.kolektiva.hr.


Reci što misliš!