Biznis

Turizam

Biogradskom kampu "Park Soline" dodijeljeno prestižno priznanje talijanske Udruge kampista

Biogradskom kampu

Prestižno priznanje Kristini Brčić, voditeljici Odjela prodaje i marketinga kampa "Park Soline", uručio je Klaudio Stojnić, direktor predstavništva HTZ u Italiji

Na sajmu "Tempo libero" koji se održao u talijanskoj Vicenzi od 26. do 29. ožujka 2009. godine talijanska udruga kampista Il Federcampeggio dodijelila je 2. mjesto kampu "Park Soline" iz Biograda na moru u kategoriji "Simpathy and quality".

Prestižno priznanje Kristini Brčić, voditeljici Odjela prodaje i marketinga kampa "Park Soline", uručio je Klaudio Stojnić, direktor predstavništva HTZ u Italiji.

Brčić je tom prilikom istaknula da je riječ o iznimno važnoj i značajnoj nagradi osvojenoj u konkurenciji među 1.170 kampova posebice jer o njoj isključivo odlučuju gosti koji su boravili u biogradskom kampu.

"Nagrada je dokaz da gosti nadasve prepoznaju i cijene ulaganja u kvalitetu što je zaposlenicima Ilirije d.d. i kampa najveće priznanje za dosadašnji rad kao i poticaj za daljnje obogaćivanje ponude i kvalitete u kampu", rekla je Brčić i nastavila:

"Kamp "Park Soline" posljednjih nekoliko godina bilježi zavidan porast dolazaka i noćenja. Gosti prepoznaju i cijene ulaganja u kvalitetu radi čega nas sa zadovoljstvom preporučuju prijateljima i znancima, a i sami se vrlo rado vraćaju. Uz istovremeno veliko ulaganje u promociju, očekujemo da će se trend rasta broja gostiju nastaviti i u sezoni 2009.", zaključila je Kristina Brčić.

Tijekom sajma prezentacija kampa "Parka Soline" odvijala se i na štandu najboljih kampova hrvatske kao i na Work Shopu sajma na kojem je dogovorena suradnja s nekoliko talijanskih touroperatora.

Kristina Brčić izrazila je zadovoljstvo postignutim te veliki optimizam kada su u pitanju dolasci talijanskih gostiju ove sezone u Biograd na moru.


Reci što misliš!