Biznis

Oglasnik

ZD-INFO oglasnik čita 50 tisuća Zadrana

ZD-INFO oglasnik čita 50 tisuća Zadrana

ZD-INFO prerasta u veliki dvotjedni besplatni oglasnik

ZD -INFO poslovni oglasnik kontinuirano je prisutan kao mjesečnik na području grada Zadra i Zadarske županije već 10 godina.

Tijekom vremena ZD- INFO oglasnik mijenjao je svoj vizualni identitet u nekoliko navrata, kako bi ostao atraktivan i funkcionalan, te zanimljiv čitateljima.

Ovog trenutka ZD-INFO raste u veliki besplatni oglasnik koji svojom novom dinamikom izlaženja, povećanom nakladom, novim formatom, kvalitetnijom distribucijom i obogaćenim sadržajem nudi do sada najpregledniju i najveću količinu malih i komercijalnih oglasa u gradu Zadru i zadarskoj županiji.

Cilj  promjena je u prvom redu napraviti ZD-INFO oglasnik još ozbiljnijim i profesionalnijim izdanjem, ali isto tako i reorganizirati medijski prostor unutar novog koncepta, kako bi svaka komercijalna reklama i mali oglas fizičkih osoba bio još uočljiviji.

Konceptom OGLASNIKA, novi ZD INFO definitivno iznova zadovoljava potrebe tržišta u smislu oglašavanja u gradu Zadru kojem je potreban jedan veliki i naglašavamo besplatan oglasnik.

Svoj primjerak ZD-INFO Oglasnika potražite svakih 15 dana u slobodnoj distribuciji na jednoj od sljedećih lokacija:

Kiosci: Tisak d.d.

Maloprodajna mreža: Sonik d.o.o. i Bakmaz d.o.o.

Benzinske postaje: Ina d.d.

Trajekti i brodovi: Jadrolinija d.d.

Caffe barovi

Kolporteri

Više informacija saznaj na www.oglasnik-zdinfo.hr


Reci što misliš!