Biznis

22. veljače, u Zagrebu

Marketing i prodaja u zdravstvenom turizmu - stručna radionica u hotelu Westin

Marketing i prodaja u zdravstvenom turizmu - stručna radionica u hotelu Westin

Najavljujemo stručnu radionicu „Marketing i prodaja u zdravstvenom turizmu“, u organizaciji Sektora za turizam Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice grada Zagreba, koja će se održati u srijedu, 22. veljače, u Zagrebu, u Hotelu Westin, od 10h do 14h.

Predavači će biti predstavnici najveće svjetske udruge profesionalaca zdravstvenog turizma - Medical Tourism Association (MTA) sa sjedištem u SAD-u, a radionicu će voditi gđa Renée-Marie Stephano, predsjednica MTA.

Ova je prva u nizu edukativnih radionica koja ima za cilj pripremiti poslovne subjekte za što kvalitetniji nastup na inozemnim tržištima i postizanje što boljih učinaka marketinških i prodajnih napora u zdravstvenom turizmu.

Sudionici su predstavnici wellness hotela, lječilišta, specijalnih bolnica za medicinsku rehabilitaciju, toplica i termi, medicinskih i dentalnih tvrtki, ustanova i poliklinika, turističkih agencija, posrednika i facilitatora, kao i drugih zainteresiranih subjekata koji žele osnažiti marketinške i prodajne aktivnosti u zdravstvenom turizmu.

Radionica će se održati na engleskom jeziku.


Reci što misliš!