Biznis

sajam MIPIM

HGK danas u Cannesu predstavlja projekt Šepurine Resort

HGK danas u Cannesu predstavlja projekt Šepurine Resort
HGK

Hotel poznate svjetske grupacija s 5 zvjezdica i 300 kreveta, 700 kreveta u luksuznim vilama, dva restorana i bara, 18 golf terena, aqua ark, pa čak i mali aerodrom - sve je to sadržaj budućeg megaresorta kod Šepurina kojeg će Hrvatska gospodarska komora danas predstaviti na sajmu nekretnina MIPIM u Cannesu.

Riječ je o projektu koji je i do sada predstavljan u javnosti, prenosi Zadarski list.

Na milijun kvadrata borove šume u Petrčanima, koja se prostire između Falkensteinerovog resorta Punta Skala i Turisthotelovog Zatona, predviđa se i gradnja dvaju Golf royal klubova s 1.020 kreveta u vilama s bazenima s 5*, akva park 36 ha, te za kraj - međunarodna zračna luka za prijevoz putnika za 20-30 osoba.

Predviđen je prostor za nogometni kamp i duhovni centar. Projekt pod imenom Construction Project of Tourist Resorts Petrčane Zadar u Cannesu predstavlja Odbor savjetnika za investicije pri HGK.

Na sajmu se očekuje više od 5.000 ulagača, 23.000 sudionika (ulagači, razvojni inženjeri, izvođači, projektanti, arhitekti, inženjeri, savjetnici, agenti, odvjetnici, banke, investicijski fondovi, zakupci, hotelijeri, korisnici komercijalnih prostora te svi ostali zainteresirani za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata) iz 90 zemalja.

Organizirat će se više od stotine konferencija, s više od 3.800 CEO-a, pa je to sigurno mjesto gdje se može ponuditi kvalitetan projekt velikim ulagačima.

Više u izvornom članku.


Reci što misliš!