Biznis

252.946 x hvala!

eZadar i dalje ruši rekorde čitanosti: u nedjelju zabilježeno četvrt milijuna pregleda stranica!

eZadar i dalje ruši rekorde čitanosti: u nedjelju zabilježeno četvrt milijuna pregleda stranica!

Redizajnirani i osvježeni zadarski internetski portal eZadar.hr i dalje iz tjedna u tjedan ruši vlastite rekorde čitanosti. U nedjelju je probijena i magična granica od 250 tisuća, a u mjesec dana 3,8 milijuna pregleda stranica! Hvala vam na tome!

U ponedjeljak 26. prosinca 2016, dakle samo 3 tjedna nakon puštanja u rad novog portala zabilježili ste dragi naši čitatelji 174,5 tisuće pregleda stranica (ili popularnije klikova), što ste umalo ponovili i 1. siječnja 2017. kada ste pregledali 174,1 tisuće stranica.

Sljedeći rekord postavili ste jedne subote, 11. veljače kada ste u 24 sata zabilježili ukupno 227,9 tisuća pregleda, što je bilo nekih 30 posto više od prethodnog rekorda. Slijedilo je novo rušenje rekorda i to 2. ožujka kada ste pregledali 240,55 tisuća stranica.

Kišna nedjelja 26. ožujka donijela je novi rekord u čitanosti portala. Jučer ste naime, probili čarobnu granicu od 250 tisuća (točno 252.946) pregleda.

I loše vrijeme je sigurno utjecalo na ovakvu čitanost, ali siguran sam da je tome u najvećoj mjeri pridonio naš kvalitetni sadržaj lišen žutila i crnila a pogotovo klikabilnih naslova.

U posljednjih mjesec dana zabilježili ste ukupno 3,8 milijuna pregleda stranica, što je također naš ali i zadarski novi rekord. I na tome vam svima veliko hvala.


Reci što misliš!