Biznis

slaven dobrović potvrdio

Natalija Andačić nova ravnateljica NP Paklenica

Natalija Andačić nova ravnateljica NP Paklenica

Natalija Andačić ima desetogodišnje radno iskustvo u stručnoj službi Parka te je u slobodno vrijeme, kao članica Hrvatske gorske službe spašavanja Stanice Zadar, volontirala u akcijama spašavanja unesrećenih posjetitelja i edukacijama planinara

U srijedu 19. travnja 2017., ministar Dobrović održao je radni sastanak s novoizabranom ravnateljicom Nacionalnog parka Paklenica Natalijom Andačić.

''Velika mi je čast i zadovoljstvo obnašati dužnost ravnateljice NP Paklenica, svjesna sam velike odgovornosti i nadam se da ću opravdati povjerenje koje mi je dano'', izjavila je Natalija Andačić, ravnateljica Nacionalnog parka Paklenica.

''S obzirom na iznimnu potporu radnika koji su bezrezervno podržali Vašu kandidaturu, uvjeren sam da ćete uvelike doprinijeti  kvaliteti upravljanja Nacionalnim parkom te primicati pozitivnu organizacijsku kulturu u Vašem suradničkom timu'', kazao je ministar Dobrović.

Natalija Andačić ima desetogodišnje radno iskustvo u stručnoj službi Parka gdje je aktivno sudjelovala u provedbi mnogih projekata te je u slobodno vrijeme, kao članica Hrvatske gorske službe spašavanja Stanice Zadar, volontirala u akcijama spašavanja unesrećenih posjetitelja i edukacijama planinara.


Reci što misliš!