Biznis

25 brodograditelja predstavit više plovila

Sutra otvorenje 9. Dana hrvatske male brodogradnje

Sutra otvorenje 9. Dana hrvatske male brodogradnje

27. travnja po 9. put otvaraju se Dani hrvatske male brodogradnje u jedinstvenom prostoru marine hotela Le Meridien Lav, uz potpuno besplatan ulaz! Sudjeluje i Zadarska županija

25 brodograditelja predstavit više desetaka plovila domaće proizvodnje, od koji će se većina moći testirati na moru.

Brod kao proizvod namjenjen prije svega odmoru i razonodi, na ovogodišnjim DHMB predstavlja se i u kontekstu gospodarskog proizvoda namjenjenog prijevozu, komunalnim djelatnostima, iznajmljivanju.

Oporavak ove grane domaćeg gospodarstva se osjeća i na ovogodišnjem predstavljanju u marini LAV na koje su prijavljeni : 3 brodograditelja iz Istre i Kvarnera, 1 s područja Zadarske županije, 2 s područja Šibensko-kninske, 9 s područja Splitsko-dalmatinske i 10 s područja Zagreba i okolice.Osim plovila ovogodišnji DHMB predstavljaju širu ponudu brodskih i vanbrodskih motora, nautičke i plovne opreme, brodskih prikolica, odjeće za more.

Posebna svečanost biti će održana u subotu kada će prigodnim programom MONACHUS YACHTS proslaviti 10 godina djelovanja.

SAJAM TURISTIČKIH ATRAKCIJA 2017.

Ovo je stalno rastući segment DHMB koji će predstaviti i tržištu ponuditi najnovije proizvode iz segmenta eco-elektro vozila, dječjih igrališta na suhom i moru, te nove ponude opreme za kayaking, trekking, biciklizam, kite-surfing i ostale aktivnosti u prirodi. Novost u ovogodišnjem izdanju je širenje ponude na vanjske teretane, bazensku i SPA opremu, te mobilne kuće za odmor, kao i druge atraktivne usluge i sadržaje.

Uz izložbeni dio manifestacije u kojem kao neuobičajene ističemo GREYP električni bicikl ( hrvatskog inovatora Mate Rimca ) i ponudu HARLEY DAVIDSON motora, pripremaju se i brojna zabavna događanja i natjecanja za posjetitelje. CRO SUP Tour - sup challenge ( surfmania team ) "TRADICIONALNO" PRVO AMATERSKO PRVENSTVO HRVATSKE U ODBOJCI NA MORU, Regata RU klasa ( jedrilice na daljinsko upravljanje ) i Kite challenge.


Reci što misliš!