Biznis

obavijest

Poziv poduzetnicima i obrtnicima: sudjelujte na Prvom Rusko-Balkanskom Ekonomsko-Trgovinskom Forumu

Poziv poduzetnicima i obrtnicima: sudjelujte na Prvom Rusko-Balkanskom Ekonomsko-Trgovinskom Forumu
Metro-portal.hr

U nazočnosti više od 1.700 gospodarstvenika i poduzetnika, predstavnika lokalne i državne vlasti država jugoistočne Europe, u Novom Sadu će se održati Prvi Rusko-Balkanski Ekonomsko-Trgovinski forum, na kojega se pozivaju i hrvatski sudionici

Forum organizira tvrtka Balkan Economic Forums-Consulting d.o.o. u vlasništvu Dragana Ćirića, člana Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, uz potporu naše asocijacije.

Prvi Rusko-Balkanski Ekonomsko-Trgovinski forum, na kojemu su za sudjelovanje i predstavljanje pozvani i hrvatski gospodarstvenici, poduzetnici, te obrtnici, ima iznimnu važnost za ekonomski razvoj te uspostavu suradnje između gospodarstvenika jugoistočne Europe s poglavito ruskim tržištem.

Prvi Rusko-Balkanski Ekonomsko-Trgovinski Forum koji će se održati koji će se održati 05. - 07. lipnja 2017. u Kongresnom centru Novosadskog sajma, Master Hall Novi Sad, a na njemu će biti predstavljeni konkretni-praktični uvjeti i načini uspostavljanja ekonomsko-trgovinske suradnje između gospodarstvenika zemalja sudionika ove manifestacije, u cilju poboljšanja i povećanja trgovinske razmjena.

Forum će mnogim poduzetnicima s prostora jugoistočne Europe dati i odgovore na pitanja koje uvjete moraju ispuniti da bi izvozili u Rusku Federaciju te kako ostvariti uopće izvoz na to tržište.

Organizator predviđa i održavanje brojnih B2B sastanaka s budućim poslovnim partnerima, investitorima i lokalnim samoupravama, za koje se svi zainteresirani mogu više informirati i putem službene internetske stranice  “Prvi Rusko-Balkanski Ekonomsko-Trgovinski Forum” ili izravnim obraćanjem organizatora Foruma:

Balkan Economic Forums-Consulting d.o.o
Novi Beograd, Srbija
direktor Dragan Ćirić
+38163442261
dragan.ciricfortuna@gmail.com,
info@bef-consalting.com
ili na kontakte Virtualnog ženskog poduzetničkog centra: info@poduzetnica.hr


Reci što misliš!