Biznis

brojni gosti

U Zadru se održava Investicijski Forum Dalmacije i južne Hrvatske

U Zadru se održava Investicijski Forum Dalmacije i južne Hrvatske
Dino Stanin/PIXSELL

Investicijski forum Dalmacije i južne Hrvatske će se održati u utorak, 30. svibnja u Zadru, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore

Manifestaciju će svečano otvoriti predsjednik Županijske komore Zadar Dario Jurin, glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović te  predstavnici grada i županije. Projekt Lider invest – izbor najboljih proizvodnih investicija predstavit će Marija Šćulac Domac, HGK, direktorica Sektora za energetiku i zaštitu okoliša, a Dario Kobešćak, izvršni koordinator službe u AIK-u reći će nam nešto više o investicijama i investicijskoj klimi u Hrvatskoj.

U panel diskusiji „Kako stvoriti poticajno investicijsko okruženje i pokrenuti novu proizvodnu investiciju“ sudjelovat će Ana Cvitković, Razvojna agencija ZADRA NOVA, Vedrana Jelušić Kašić, EBRD, John Karavanić, TNG, Josipa Kutle Stepančić, HAMAG-BICRO  i Željko Goja, HSTEC.

Svakog tjedna svjedoci smo pokretanja novih proizvodnih linija i pogona, a kako bi skrenuli pozornost na trud i energiju koju poduzetnici svih veličina ulažu u svoje kompanije, redakcija Lidera prošle godine odlučila je pokrenuti projekt LIDER invest – izbor najboljih velikih, srednjih i malih proizvodnih investicija u Hrvatskoj.

Cilj projekta je javnosti predstaviti kvalitetne investicije, pratiti ih i nagrađivati.

Predviđeno trajanje Investicijskog foruma Dalmacije i južne Hrvatske je do 12:00 sati, a nakon kratkog konferencijskog programa, slijedi i druženje uz osvježenje.

Svoj dolazak možete prijaviti na konferencije@lider.media

Više o projektu doznajte OVDJE!

 


Reci što misliš!

  Vezane vijesti