Biznis

Investicija vrijedna pet milijuna eura

Plodine u Ninu otvorile supermarket

Plodine u Ninu otvorile supermarket
Goran Kovacic/PIXSELL

Jutros je u gradu Ninu, na adresi Dr. Franje Tuđmana 9, tvrtka Plodine otvorila 78. po redu prodajni centar.

Ovo je čak šesti prodajni centar Plodina u Zadarskoj županiji, pored 3 supermarketa u gradu Zadru, te po jedan supermarket u Biogradu na moru, te Benkovcu.

Vrijednost investicije je 5 milijuna eura, a u supermarketu  Plodine u Ninu svoje radno mjesto pronašlo je 45 djelatnika.

Novi supermarket prostire se na 2.000 četvornih metara, i broji 180 parkirnih mjesta. Svojim načinom raspodjele odjela i asortimana, potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini.

Kada govorimo o prodajnom asortimanu, prehrambeni proizvodi čine 65% ponude, a posebno mjesto među njima zauzimaju takozvani svježi odjeli: odjel zelene tržnice koji nudi velik izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjel mesa te odjel pekare. Svježi odjeli se svakodnevno opskrbljuju svježim artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete.

Novitet u supermarketu Plodine Nin je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode koji se peku u supermarketu kako bi kupci u njima mogli uživati u najkraćem mogućem roku od izlaska iz tople pećnice.

Kako bi kupci zaista mogli pronaći sve na jednom mjestu te tako uštedjeli vrijeme i novac, 35% asortimana čine proizvodi neprehrane i tu se može naći sve ono što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, bogat izbor igračaka i sve što treba za najmlađe.

Robnu marku Plodine čini preko 700  kvalitetnih proizvoda, čime se nudi vrhunska kvaliteta po najpovoljnijim cijenama. Kupcima, kako postojećim, tako i novim nudi se veliki broj  proizvoda domaćih i stranih proizvođača i povoljne cijene, uz pregršt akcija.

Asortimanska ponuda, koja broji više od 15 000 proizvoda, te  povoljne cijene, zasigurno će privući veliki broj potrošača.

Nastavkom ekspanzije, cilj je proširenje poslovanja, ali uvijek imajući fokus na kupcu i kvaliteti usluge. Upravo sve navedeno Plodine čini jedinstvenim trgovačkim lancem u Hrvatskoj koji uspješno prati trendove i nastoji zadovoljiti potrošače sadašnjosti, ali i budućnosti.

Na dan otvorenja organizirane su brojne aktivnosti, roštilj, pokloni za potrošače, degustacije, te torta i šampanjac od 17 sati.

Supermarket Plodine Nin svakodnevno će raditi od 7 do 22 sata.


Reci što misliš!