Biznis

Hrvatska pošta zapošljava poštare

Hrvatska pošta zapošljava poštare

Potreban je veći broj poštara u Primorsko-goranskoj, Istarskoj, Zadarskoj, Šibensko-kninskoj, Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Hrvatska pošta objavila je obavijest o potrebi za zapošljavanjem radnika u Primorsko-goranskoj, Istarskoj, Zadarskoj, Šibensko-kninskoj, Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Traži se veći broj poštara opće dostave i ekspres-dostave.

Hrvatska pošta ima 9577 zaposlenika, a 2964 poštara godišnje prijeđe 39 milijuna kilometara.

Razvoj novih usluga, proaktivna prodaja, uvođenje novih proizvoda te orijentiranost prema kupcu samo su neke karakteristike zbog kojih je Hrvatska pošta danas prepoznata kao tvrtka koja prati i razvija kvalitetne usluge za sadašnje i buduće potrebe svojih korisnika. Stalno osluškujući želje i potrebe svojih korisnika i zaposlenika te slijedeći trendove na tržištu, Hrvatska pošta neprestano radi na povećanju kvalitete usluga kako bi ne samo sačuvala nego i osnažila svoju poziciju na tržištu.

Idealan je kandidat predan, angažiran, voli raditi s ljudima i ima pozitivan stav, a Hrvatska pošta, osim redovitih primanja, nudi i cijeli niz beneficija za svoje zaposlenike.

Što znači biti poštar? To znači:

  • biti dio zajednice
  • biti prepoznatljiv
  • dinamičnu radnu okolinu
  • sigurno i stabilno radno mjesto.

Životopise i molbe zainteresirane kandidatkinje i kandidati mogu poslati poštom na adresu: HP – Hrvatska pošta d.d., Ured za upravljanje ljudskim resursima, Branimirova 4, 10000 Zagreb, ili internetom na mrežnoj stranici Hrvatske pošte:

https://hrvatska.posta.hr/predaja-zivotopisa.


Reci što misliš!