Biznis

poslovni.hr

Cijene apartmana: Šibenik za oko 10 posto jeftiniji od Zadra

Cijene apartmana: Šibenik za oko 10 posto jeftiniji od Zadra

U sezoni cijene apartmana kreću se od 30 eura u Vodicama i Viru, Novalja je skuplja od Paga za više od 25 posto, a Šibenik je za oko 10 posto jeftiniji od Zadra, gdje se prosječne cijene apartmana kreću oko 55 do 60 eura

Apartmani u sjevernoj Dalmaciji bilježe najveći interes potencijalnih posjetitelja oglasnika Njuškalo u prvoj polovici ove godine i imaju najpovoljnije cijene smještaja, a najskuplji apartmani iznajmljuju se u Dubrovniku.

Tako se u sezoni cijene apartmana kreću od 30 eura u Vodicama i Viru, Novalja je skuplja od Paga za više od 25 posto, a Šibenik je za oko 10 posto jeftiniji od Zadra, gdje se prosječne cijene apartmana kreću oko 55 do 60 eura, piše Poslovni.hr.

U srednjoj Dalmaciji najviše cijene su na Hvaru, Braču, Visu te u Splitu, Baškoj Vodi i Brelima, gdje se prosječna cijena apartmana kreće i iznad 70 eura po danu. Zanimljivo, u srednjoj Dalmaciji zabilježena je i najviša cijena apartmana općenito, a riječ je o luksuznom apartmanu u Splitu na Žnjanu, za čiji je dnevni najam potrebno izdvojiti 310 eura. Na jugu Dalmacije, najviše prosječne cijene su u Dubrovniku, iako je analiza Njuškala pokazala kako su za oko 5 posto niže nego lani. 

Na sjeveru Jadrana najviše se cijene postižu u Punatu i Baškoj na otoku Krku te Malom Lošinju i Opatiji, dok se u Zagrebu manji apartmani mogu pronaći za već od 20 eura dnevno, a prosječna cijena najma je između 40 i 45 eura. Također, Zagreb je u sezoni za do 30 posto povoljniji od obale, piše Poslovni.hr.


Reci što misliš!