Crna Kronika

Pokušaj ubojstva

Karlovac: za pokušaj ubojstva uhićen bivši suprug prostrijeljene žene

Karlovac: za pokušaj ubojstva uhićen bivši suprug prostrijeljene žene

Policija je uhitila 36-godišnjaka za pokušaj ubojstva 32-godišnje žene, koja se u petak s prostrijelnom ranom trbuha opasnom po život sama dovezla u karlovačku bolnicu, priopćila je u nedjelju karlovačka Policijska uprava.

Dežurni zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan rekao je Hini u nedjelju da je nad osumnjičenim muškarcem danas obavio prvo ispitivanje te zatražio od suca istrage tridesetodnevno zadržavanje u istražnom zatvoru, o čemu će se odlučivati popodne.

Skolan je potvrdio i da je osumnjičenik bivši suprug žrtve te da kaznena prijava glasi na "teško ubojstvo u pokušaju".

Kriminalističkim istraživanjem još se utvrđuje iz kojeg je oružja žrtva ustrijeljena, rekao je Skolan, ali je potvrdio da je pronađeno pištoljsko zrno. "No budući da postoji i drugo oružje koje se također puni tim 9 milimetarskim kalibrom sve tek treba utvrditi", dodao je Skolan te najavio nekoliko vještačenja.

Policija je u priopćenju o uhićenju 36-godišnjaka za pokušaj ubojstva žene stare 32 godine napisala da je kriminalističko istraživanje pokazalo da je 18. studenoga muškarac u automobilu ženu pogodio iz vatrenog oružja i teško ozlijedio.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.