Crna Kronika

Tragedija

Troje poginulih u stravičnom sudaru kod Osijeka

Troje poginulih u stravičnom sudaru kod Osijeka

U sudaru dva osobna automobila u utorak oko 21,10 sati na južnoj osječkoj obilaznici poginuli su 34-godišnji vozač iz jednog i 42-godišnji vozač te 37-godišnja putnica iz drugog vozila, izvijestila je u srijedu osječko-baranjska Policijska uprava, nakon višesatnog očevida.

Nesreća se dogodila kada je 34-godišnji vozač osobnog automobila kod skretanja prema Toplani HEP-a iz zasad neutvrđenih razloga prešao na suprotni kolnički trak i sudario se s osobnim automobil, koje je dolazio iz suprotnog smjera, u kojem su bili 42-godišnji vozač i 37-godišnja putnica. Od zadobivenih ozljeda svo troje poginuli su na mjestu nesreće, rekao je Hini glasnogovornik osječko-baranjske PU Darijo Premec.

Zbog očevida promet je na tom dijelu prometnice bio zatvoren i preusmjeravan od 21,25 sati do 01,35 sati poslije ponoći. Policija nastavlja s istragom kako bi se utvrdile sve okolnosti prometne nesreće, dodao je Premec.

Od početka godine na području Osječko-baranjske županije u prometnim nesrećama smrtno je stradalo 17 osoba, dok je prošle godine do kraja listopada u prometu poginula 31 osoba.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.