Crna Kronika

Obračun u Karlovcu

HDZ-ovac kolegi razbio bocu o glavu, liječnici se bore za njegov život

HDZ-ovac kolegi razbio bocu o glavu, liječnici se bore za njegov život

Policijska uprava karlovačka izvijestila je kako je završeno kriminalističko ispitivanje povezano s ozljeđivanjem 69-godišnjaka s područja Karlovca.

U nedjelju, 4. ožujka u večernjim satima ispred trgovine u Vukmanićkom Cerovcu došlo je do fizičkog sukoba između dvoje Karlovčana u dobi od 32 i 69 godina uslijed čega je 32-godišnjak zadobio lake tjelesne ozljede, a ujedno je i staklenom bocom 69-godišnjaku nanio teške tjelesne ozljede opasne po život. Protiv napadača će policija podići kaznenu prijavu.

Kako se neslužbeno doznaje, teško pretučeni 69-godišnjak zapravo je HDZ-ovac Dražeta Dražetić, a navodno su ga pretukla dvojica stranačkih kolega, otac i sin Jozo i Josip Gavrić.

Do napada je došlo nakon što je Dražetić na stranačkim izborima izabran za člana Vijeća Temeljnog ogranka HDZ-a. Nakon izbora ostao je slaviti u prostorijama Mjesnog odbora Vukmanićki Cerovac, nakon čega je došlo do fizičkog obračuna.

U sukobu je mlađi Gavrić udario Dražetića pivskom bocom u glavu te mu zadao teške ozlijede. Dražetić se nalazi u karlovačkoj Općoj bolnici, gdje se liječnici bore za njegov život.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.