Crna Kronika

U sat i pol

Sinj: Supruga prijavila za pet silovanja

Sinj: Supruga prijavila za pet silovanja

Tridesetogodišnjakinja sa sinjskog područja prijavila je za silovanje 50-godišnjeg supruga. Tvrdi da ju je u alkoholiziranom stanju silovao čak pet puta i to u svega sat i pol vremena. Njegova priča je suprotna njenoj, a negira i nasilje i alkoholizam, piše danas.hr .

Tridesetogodišnjakinja, udata na sinjskom području, za silovanje je prijavila svoga 50-godišnjega muža. Policija ga je privela krajem prošlog tjedna, a Državno odvjetništvo u Splitu ga je pustilo. Pokrenuta je istraga, a suprugu je određena mjera opreza zabrane pristupa i kontaktiranja sa ženom.

Nesretna žena je izjavila da ju je suprug u pijanom stanju tijekom sat i pol vremena silovao čak pet puta. On negira nasilje i alkoholiziranost. Tvrdi da je bio trijezan. Rekao je da su vodili ljubav sporne večeri dva puta, ali da je seks među njima bio dragovoljan.

Par se vjenčao prije manje od pola godine. Ona je otočanka i došla je živjeti kod supruga, u malo mjesto pored Sinja, gdje se bavi stočarstvom, odnosno drži ovce. No, sudeći po pričama u mjestu, od samog početka u braku im nisu 'cvjetale ruže'. Nedugo nakon vjenčanja, mladenka je otišla. Navodno je tijekom cijeloga ljeta radila kao konobarica u više mjesta po obali. Suprug ju je tražio, nazivao i nagovarao je da se vrati. Nije htjela, a nakon jednog od poziva prijavila ga je za prijetnju.

Turistička sezona je završila, ostala je bez posla i odlučila se vratiti suprugu. Ali, i drugi pokušaj zajedničkog života je propao. Okončan je prijavom za silovanje. Što se točno događalo sporne noći, utvrdit će istraga.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.