Crna Kronika

Krađa

Iz ambulante u Bibinjama ukraden "Normabel"

Iz ambulante u Bibinjama ukraden

Iste noći u Zadru, ul. V. Mačeka bb, na željezničkom kolodvoru, nepoznati počinitelj je iz otključanog skladišta za održavanje pruga, u vlasništvu HŽ-a, otuđio motornu pilu marke "Stihl"

U noći sa  21. na 22. svibnja u Bibinjama, Trg Tome Bulića bb, nepoznati počinitelj provalio je u ambulantu, te iz ormarića za lijekove otuđio nekoliko pakovanja ampula lijeka "Normabel" i aparat za mjerenje šećera u krvi. Pričinjena materijalna šteta iznosi oko 570 kuna.

Iste noći u Zadru, ul. V. Mačeka bb, na željezničkom kolodvoru, nepoznati počinitelj je iz otključanog skladišta za održavanje pruga, u vlasništvu  HŽ-a, otuđio motornu pilu marke "Stihl" i 10-ak parova radnih rukavica. Pričinjena materijalna šteta iznosi oko 1.500 kuna.

Dana 22. svibnja, od 11 do 11,15 sati u Zadru, ul. Jurja D. Matejeva br. 1, u TO „Sandrina", nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 45-godišnjakinje, te joj iz torbice otuđio kožni novčanik sa osobnim dokumentima, 100 EUR-a, 400 kuna i 100 kuna u biljezima.

Vlasnici je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 2.000kuna. Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave.


Reci što misliš!