Crna Kronika

Ubojstvo

Neslužbeno: Mladić priznao ubojstvo Kristine Šušnjare

Neslužbeno: Mladić priznao ubojstvo Kristine Šušnjare

Policija za sada nije pronašla odjeću donjeg dijela tijela, kao ni torbicu i mobitel, koji je ubojica izbacio već u vožnji na putu od Trilja prema Donjem Docu

Luka P. (25) iz Srijana u okolici Trilja navodno je priznao da je sudjelovao u ubojstvu 21-godišnje Kristine Šušnjare. Kako neslužbeno doznaju novinari 24sata.hr , rekao je inspektorima da će ih odvesti na mjesto zločina.

Luka je zločin prvo priznao prijatelju iz sela. Mladić ga je prije nekoliko dana vidio da se vozi automobilom u društvu mlađe plavuše. Već sljedećih dana počeo se ponašati dosta čudno.

Zabrinuti prijatelj upitao ga je što ga muči i ima li to veze s djevojkom iz automobila. Luka se odmah uznemirio i upitao momka što zna o tome. Otišli su na pivo i Luka je priznao sudjelovanje u zločinu. Uz prijateljev nagovor i pratnju ušetao je u policijsku stanicu.

Iz njegovog iskaza, neslužbeno doznaju novinari, proizlazi da su bila još tri napadača. Neki od njih navodno su policiji poznati od prije, a često su znali izlaziti u Trilj. Sva četvorica mladića trenutno se nalaze u policiji gdje nad njima traje krim obrada. Kristinu su na silu ukrcali u automobil, te je na zabačenom predjelu ubili udarcima tupim predmetom u glavu.

Iako se nagađalo da je motiv ubojstva bilo silovanje, istražni sudac Stanko Grbavac potvrdio je da je nalaz obdukcije pokazao kako Kristina nije silovana, štoviše bila je nevina.

Policija za sada nije pronašla odjeću donjeg dijela tijela, kao ni torbicu i mobitel, koji je ubojica izbacio već u vožnji na putu od Trilja prema Donjem Docu.

Tijelo su pokušali identificirati članovi rodbine, ali nisu mogli sa sigurnošću potvrditi da je riječ upravo o njoj. Neslužbeno doznajemo kako prepoznavanje nije bilo otežano zbog ozljeda na glavi već zbog stadija raspadanja.

Navodno su je iz auta izbacili tako da je licem pala u blatnjavu, humusnu zemlju, pa su je nagrdile bube. Definitivna potvrda obavljena je tek provjerom otisaka prstiju.


Reci što misliš!