Crna Kronika

Ubojstvo

Kristinin otac identificirat će tijelo; privedena dvojica mladića?

Kristinin otac identificirat će tijelo; privedena dvojica mladića?

Prema neslužbenim informacijama nesretnica je zatučena tupim predmetom po glavi te je po cijelom tijelu imala brojne ozljede

Iz splitske policije mogu se dobiti samo šture informacije o ubojstvu još uvijek neidentificirane mrtve ženske osobe, za koju se sumnja da se radi o 21-godišnjoj Kristini Šušnjari, nestaloj u subotu navečer, javlja Index.hr .

Iako je prvotno bilo rečeno kako će iza 10 sati biti novih informacija, zamjenica glasnogovornice splitske policije kazala je kako se prije 14 sati ne očekuju nikakvi rezultati. Tada bi policija trebala dobiti rezultate obdukcije, kao i potvrdu identiteta. Na splitsku patologiju trebao bi stići Kristinin otac i identificirati tijelo.

Zamjenica glasnogovornice nije mogla potvrditi neslužbene informacije prema kojima su privedena dvojica mladića za koje se sumnja da su imala veze s ubojstvom. "U ovom trenutku provode se određene kriminalističke obrade. Na vrijeme ćemo o svemu izvijestiti javnost", rekla je Željka Radošević.

Prema neslužbenim informacijama nesretnica je zatučena tupim predmetom po glavi te je po cijelom tijelu imala brojne ozljede.

Tijelo je pronašao jedan mještanin, jučer oko 15 sati, koji je tražio svog psa te je alarmirao policiju.

Nekoliko sati nakon što je policija stigla na mjesto događaja, oko 17.30 sati načelnik krim-policije Policijske uprave splitsko-dalmatinske Petar Bradarić kratko je izjavio kako može potvrditi da je pronađeno tijelo mlađe ženske osobe, no nije službeno potvrdio je li riječ o nestaloj Kristini Šušnjari, isto nisu mogli potvrditi niti u splitskoj policiji.

Tijekom pregleda tijela inspektori su na njenoj ruci pronašli porezotinu te krv na tlu. S obzirom da je riječ o nasilnoj smrti, tijelo je na licu mjesta ostalo cijelu noć, uz nadzor splitskih i omiških policajaca.


Reci što misliš!