Crna Kronika

Prometna nesreća

Rezultati vještačenja Tošinog automobila do kraja tjedna, vozaču kaznena prijava

Rezultati vještačenja Tošinog automobila do kraja tjedna, vozaču kaznena prijava

Nagađa se da se zbog podvlačenja pod prikolicu kamiona u koji je udario automobil Toše Proeskog nisu mogli aktivirati senzori

Danas bi trebali biti poznati rezultati stručnog vještačenja prometne nesreće u kojoj je poginuo Toše Proeski, piše TotalPortal.hr .

Stručno vještačenje trebalo bi dati odgovore na pitanja koja ovih dana muče javnost - što se zapravo dogodilo i zašto se u automobilu nesretnog pjevača nisu otvorili zračni jastuci.

Nagađa se da se zbog podvlačenja pod prikolicu kamiona u koji je udario automobil Toše Proeskog nisu mogli aktivirati senzori, a neki vide razlog u tome što je udar bio više bočni nego frontalni.

Službeni odgovor trebao bi stići danas iz brodsko-posavske policije koja je obavila stručno vještačenje. U Makedonskom veleposlanstvu u Zagrebu danas će se održati komemoracija za Tošu, a knjiga žalosti otvorena je do petka.

Kaznena prijava protiv vozača

Policija je podignula kaznenu prijavu protiv Georgija Georgijevskog zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao Toše Proeski, doznaje se iz PU brodsko-posavske.
Neslužbeno se doznaje da je kaznena prijava proslijeđena Županijskom državnom odvjetništvu. Početak kaznenog postupka očekuje se idući tjedan. Rezultati stručnog vještačenja, koji su trebali biti poznati danas, očekuju se do kraja tjedna. Trebali bi rasvijetliti okolnosti pod kojima se nesreća dogodila te zašto se u automobilu nisu otvorili zračni jastuci.

 


Reci što misliš!