Crna Kronika

zagrebačka policija

Uhvaćen muškarac s arsenalom oružja i više od sedam kilograma marihuane

Uhvaćen muškarac s arsenalom oružja i više od sedam kilograma marihuane

Pripadnici zagrebačke službe kriminaliteta droga krenuli su u hvatanje 42-godišnjaka nakon prethodno prikupljenih podataka

Uhvaćen je 42-godišnjak kojeg zagrebačka policija tereti da je prodavao marihuanu i kokain, a osim droge policija je u pretrazi pronašla i arsenal oružja, uključujući jurišne puške i bombe.

Na popisu nedozvoljenih stvari koje je policija zaplijenila od osumnjičenika nalazi se 7,5 kilograma marihuane, pedesetak grama kokaina, dvije jurišne automatske puške s pripadajućim spremnicima za streljivo, tri pištolja, dvije ručne bombe i jedan revolver, izvijestila je u petak zagrebačka policija.

Pripadnici zagrebačke službe kriminaliteta droga krenuli su u hvatanje 42-godišnjaka nakon prethodno prikupljenih podataka po kojima on nabavlja marihuanu i kokain te ih potom dalje neovlašteno prodaje na području Zagreba.

Muškarac je drogu skrivao u svojoj kući u Zagrebu, a nabavio je i veće količine vatrenog oružja, streljiva i eksplozivnih tvari.

Policija je utvrdila također da su osumnjičeniku pomagali 48-godišnjak i 41-godišnjakinja koji su skrivali drogu i vatreno oružje, streljivo i eksplozivne tvari kako ih policijski službenici ne bi pronašli.


Reci što misliš!