Crna Kronika

tragedija

U Zagrebu muškarac nožem ubio 19 godišnjakinju, u Splitu pokušaj ubojstva

U Zagrebu muškarac nožem ubio 19 godišnjakinju, u Splitu pokušaj ubojstva

Djevojka u dobi od 19 godina ubijena je sinoć u Zagrebu, na Volovčici. Ubojica se sam predao policiji. Više o o ubojstvu rekla nam je Mirela Ban iz odnosa s javošću zagrebačke policije

"Na parkiralištu u osobnom automobilu, 20 godišnjak je oštrim predmetom 19 godišnjakinji zadao više ubodnih rana od kojih je ozlijeda preminula na mjestu događaja. Nakon što se osumnjičeni udaljio s mjesta događaja, ubrzo je došao u službene prostorije te se provpodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile okolnosti ovog događaja", rekla je Ban.

Navodno je ubojica bivši dečko ubijene djevojke, koji je otprije poznat policiji. Njezina majka na mjestu događaja novinarima je rekla da su ubojicu ranije prijavili zbog prijetnji i napada i kako je njezina kćer dan ranije bila na ispitivanju u državnom odvjetništvu.

Policija sinoć imala posla i u Splitu.

Naime, vlasnik jednog splitskog ugostiteljskog objekta je teško ranjen nakon što je iz vatrenog oružja pucao nepoznati počinitelj. Sanja Nazlić iz splitske policije.

"Sinoć oko 21.20 sati u ugostiteljskom objektu u Vukovarskoj ulici u Splitu hicem iz vatrenog oružja ozlijeđen je 32 godišnji muškarac, zadobio je teške tjelesne ozljede i hospitaliziran je u splitskoj bolnici. o događaju je izviješteno Državno odvjetništvo. Na mjestu događaja je obavljen očevid, a kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem je u tijeku", objasnila je Nazlić.


Reci što misliš!