Crna Kronika

užas!

Strava u Čistoj Velikoj: 18-godišnjak ubio oca, a sumnja se i majku i djevoku

Strava u Čistoj Velikoj: 18-godišnjak ubio oca, a sumnja se i majku i djevoku
Duško Jaramaz/PIXSELL

Šibenska policija u nedjelju ujutro u 11,16 sati zaprimila je dojavu da je u obiteljskoj kući u Čistoj Velikoj pronađen mrtav muškarac te da u blizini mjesta događaja ima krvi, rekla je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Kako doznajemo u policiji, riječ je od 45-godišnjem muškarcu, pripadniku Specijalne jedinice Policije Split.

Očevid u Čistoj Velikoj je u tijeku, a sve okolnosti tog događaja utvrdit će se kad policija završi istragu, dodala je glasnogovornica Kosor.

 "Okolnosti smrti se još uvijek utvrđuju očevidom te se poduzimaju i sve druge mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica vezanih za ovaj događaj", priopćeno je iz policije.

Od mještana Čiste Velike neslužbeno se doznaje da je moguće da se radi o ubojstvu u koje je navodno umiješan 18-godišnji mladić.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da je riječ o stravičnom kaznenom djelu. Kako doznaje Slobodna, 45-godišnjeg policajca ubio je njegov maloljetni sin, što su potvrdili i iz PU šibensko-kninske.

U svog oca dječak je ispucao pet ili šest metaka. Policija trenutno traga za suprugom ubijenog policajca, odnosno za majkom dječaka, a strahuje se da je ubio i nju. 

Kako piše Jutarnji, mladić se trenutno skriva u šibenskom stanu svoje djevojke, koji je opkoljen policijskim snagama. Sumnja se da je i njoj oduzeo život, a neslužbene informacije govore kako se mladić našao u problemima s narkoticima. 


Reci što misliš!