Crna Kronika

Zbog ubojstva majke i oca, specijalnog policajca, uhićen 19-godišnjak

Nešto prije 19 sati uhićen je 18-godišnjak, osumnjičen da je vatrenim oružjem ubio svoje roditelje – majku čije je mrtvo tijelo poslijepodne pronađeno u automobilu i oca, 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije, koji je u nedjelju ujutro mrtav pronađen u obiteljskoj kući u Čistoj Velikoj, doznaje se u policiji.

Iz Ravnateljstva policije Hini je potvrđeno da je zbog sumnje u dvostruko ubojstvo nešto prije 19 sati uhićen 18-godišnji hrvatski državljanin, koji se trenutno nalazi u šibenskoj policiji, a kasnije će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Policija ga pucnjevima spriječila u bijegu

Mladić je prilikom uhićenja pokušao bježati, a policajci su ga u tome spriječili pucanjem u automobilsku gumu. Potom su ga izvukli iz vozila i uhitili, a on u pucnjavi nije ranjen, kažu u policiji.

Sin ubijenog policajca i njegove supruge uhićen je nakon što je oko 16,20 sati u vozilu  pronađeno mrtvo tijelo njegove majke, a policija je izvijestila da tragaju za crnim mercedesom šibenskih registracija kojeg dovode u vezu sa smrću 45-godišnjeg pripadnika Specijalne policije Split.


Reci što misliš!