Crna Kronika

pu zadarska

Niz krađa: Zadarska policija ima pune ruke posla

Niz krađa: Zadarska policija ima pune ruke posla
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Niz krađa - od novčanika do automobila! Zadarska policija ima pune ruke posla

U srijedu poslijepodne, u trgovačkom centru u Ulici Bleiburških žrtava u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 27-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U noći s četvrtka na petak, u Biogradu, nepoznati je počinitelj otuđio VW Caddy, u vlasništvu 39-godišnjakinje i naknadno ga ostavio u Zadru.

Automobil je vraćen vlasnici, a protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U petak u ranim jutarnjim satima, u noćnom klubu na Liburnskoj obali u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio jaknu s mobitelom i novčanikom u vlasništvu 25-godišnjaka, vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog tjedna, s broda na vezu na Liburnskoj obali u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio akumulatore vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U petak, u noćnim satima, u ulici Put njiva u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio Renault Clio u vlasništvu 61-godišnjakinje, vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna.

 Za otuđenim automobilom se traga, a protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U petak prijepodne, na gradskoj tržnici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 78-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U noći s petka na subotu, u ulici Put Gazića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 41-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.




 


Reci što misliš!