Crna Kronika

istraga u Puli

Istarska policije istražuju četiri osobe, dvije žene i dva muškarca, zbog nasilne smrti trogodišnjeg dječaka

Istarska policije istražuju četiri osobe, dvije žene i dva muškarca, zbog nasilne smrti trogodišnjeg dječaka
Davor Javorović/PIXSELL/Arhiva

Kako se neslužbeno doznaje, u Puli je 24. svibnja oko ponoći majka prijavila policiji nestanak trogodišnjeg djeteta

Istarska policije istražuju četiri osobe, dvije žene i dva muškarca, zbog nasilne smrti trogodišnjeg dječaka u Puli koji je u srijedu ujutro oko devet sati pronađen mrtav u plićaku u moru, kilometar od lučice Mandrača, potvrdila je istarska policija dodajući da još nitko od tih osoba nije uhićen.

Kako se neslužbeno doznaje, u Puli je 24. svibnja oko ponoći majka prijavila policiji nestanak trogodišnjeg djeteta. Policija se bila u potrazi cijelu noć, a ujutro je majka dovela policiju na mjesto gdje je bilo mrtvo dijete. Riječ je o dijelu pulskog zaljeva koji je bivša vojna zona i na kojem je teren teže pristupačan, a u blizini je Akvilejskog prilaza 2, gdje je dijete prebivalo. 

Neslužbeno se doznaje i da je s djetetom bila majka te da je otac u  Bosni i Hercegovini. Majka se s djetetom nedavno iz BiH doselila u Pulu. 

Očevid su, osim djelatnika policije, obavili zamjenik županijske državne odvjetnice Eddy Putigna te patolog i sudski vještak dr. Ilija Kučinar, koji će u četvrtak obaviti obdukciju te utvrditi točan uzrok smrti.

Inače, na tijelu trogodišnjeg dječaka vidljivi su tragovi nasilja, a pretpostavlja se da je zadavljen i bačen u more. 

 


Reci što misliš!