Crna Kronika

više nakon obdukcije

Policija u septičkoj jami u Makarskoj pronašla tijelo muškarca

Policija u septičkoj jami u Makarskoj pronašla tijelo muškarca
Ivo Čagalj/Pixsell

Policija je jučer navečer u septičkoj jami Rudolfa Ožića Bašića, Makaranina koji se u subotu objesio pred svojom kućom, pronašla tijelo mrtvog muškarca, a sumnja se da se radi o Splićaninu Anti Zovku za kojim se bezuspješno tragalo 40 dana.

Kako je izvjestila PU splitsko – dlmatinska u četvrtak, nešto iza 20 sati u blizini obiteljske kuće u Makarskoj, ulica Put Moče, pronađeno mrtvo tijelo za sada nepoznate muške osobe. O događaju je obaviješteno Državno odvjetništvo, a trenutno traje očevid radi utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Neslužbeno se doznaje da je tijelo pronađeno u septičkoj jami, pred kućom Makaranina koji se u subotu objesio, a on je bio glavni osumnjičeni u slučaju nestanka Splićanina Ante Zovka iz Splita, koji se već više od mjesec dana smatra nestalim. Policija je došla do informacija temeljem kojih su se odlučili otvoriti septičku jamu u kojoj su našli leš muške osobe.

Pronađeno tijelo prebacit će se na Odjel patologije splitske bolnice gdje će se obaviti obdukcija kojom će se utvrditi točan uzrok smrti, piše Dalmacija Danas.


Reci što misliš!