Crna Kronika

lopovi ne miruju

Policija evidentirala 25 krađa tijekom proteklog vikenda, krade se novac, nakit, mobiteli, pa čak i košnice

Policija evidentirala 25 krađa tijekom proteklog vikenda, krade se novac, nakit, mobiteli, pa čak i košnice

Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske, evidentirano je jedanaest teških krađa, četrnaest krađa te devet narušavanja javnog reda i mira. Evidentirane su 44 prometne nesreće u kojima su dvije osobe smrtno stradale, četiri su osobe teško, a sedam ih je lakše ozlijeđeno.

Teška krađa    

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru i Viru, nepoznati su počinitelji provalili u četiri kuće koju koriste hrvatski i strani državljani te otuđili nakit i novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U petak, u Kolanu i Pridrazi, nepoznati su počinitelji provalili u trgovinu i skladište trgovine u vlasništvu trgovačkog društva te otuđili cigarete, plinske boce i novac.   

Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U petak, u Ulici Eugena Kvaternika u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u apartman koji koriste britanski državljani te otuđio novac, dokumente i naočale ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.   

Tijekom proteklog tjedna, u Galovcu, nepoznati je počinitelj provalio u zgradu u izgradnji te otuđio alkoholno piće i sokove u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog vikenda, u Pakoštanima i na odmorištu na autocesti A-1, nepoznati su počinitelji provalili u automobil i kamper u vlasništvu hrvatskih i stranih državljana te otuđili dokumente, prijenosno računalo i novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Vrškoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u župni ured te otuđio nekoliko tisuća kuna.

Krađa     

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru, Zemuniku Donjem i Maslenici, nepoznati su počinitelji otuđili tri novčanika i torbicu s novcem i dokumentima u vlasništvu više osoba ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Tiekom proteklog vikenda, u Zadru i Zemuniku Donjem, nepoznati su počinitelji otuđili tri mobitela u vlasništvu više osoba vrijedna nekoliko tisuća kuna.  

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru i Biogradu, nepoznati su počinitelji, iz prodavaonica u vlasništvu trgovačkog društva otuđili nekoliko tisuća kuna.  

U subotu, u Sokolskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 24-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna.  

Tijekom proteklog vikenda, u Gračacu, nepoznati je počinitelj otuđio košnice u vlasništvu 74-godišnjaka vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U petak, u trgovini na Narodnom trgu u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio naočale vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Jučer, na plaži u Neviđanima, nepoznati je počinitelj otuđio nekoliko tisuća kuna u vlasništvu slovenskog državljanina.

U proteklih 10-ak dana, u Ulici Julija Klovića u Zadru, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 73-godišnjaka otuđio nakit vrijedan više tisuća kuna.

 


Reci što misliš!