Crna Kronika

opširno policijsko izvješće:

Provaljuje se u stanove, kuće, kampere, "nestaju" bicikle i novčanici

Provaljuje se u stanove, kuće, kampere,
Thinkstockphotos.com

Lopovi ne miruju. Tijekom vikenda imali su ''pune ruke posla'' diljem županije. Provaljuje se u stanove, kuće, kampere, "nestaju" bicikle i novčanici

U noći u subotu, na odmorištu Marune na autocesti, nepoznati je počinitelj provalio u kamper u vlasništvu 54-godišnjeg njemačkog državljanina te otuđio nekoliko tisuća kuna.

U subotu prijepodne, na Obali kralja Tomislava u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kombi Mercedes u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio prijenosno računalo i nekoliko tisuća kuna.

U subotu prijepodne, u Ulici Ivana Meštrovića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 55-godišnjakinje te otuđio nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U noći u nedjelju, u Viru, nepoznati je počinitelj provalio u apartman 48-godišnjeg njemačkog državljanina te otuđio prijenosno računalo, kameru i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U nedjelju poslijepodne, u Sabunikama, nepoznati je počinitelj provalio u apartman 59-godišnje državljanke Slovenije te otuđio nekoliko tisuća kuna.

U nedjelju poslijepodne, u Viru, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 37-godišnjeg državljanina Slovenije te otuđio nekoliko tisuća kuna.

U noći s četvrtka na petak, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj  otuđio bicikl u vlasništvu 42-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U proteklih mjesec dana, u Lišanima Tinjskim, nepoznati je počinitelj otuđio čekić za bager u vlasništvu 61-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U proteklih mjesec dana, na Molatu, nepoznati je počinitelj otuđio vanbrodski motor u vlasništvu 58-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U noći s četvrtka na petak, u Viru, nepoznati je počinitelj  otuđio mobitel u vlasništvu 41-godišnjeg državljanina Mađarske, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U noći s četvrtka na petak, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj  otuđio bicikl u vlasništvu 42-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U petak poslijepodne, na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj  otuđio novčanik 40-godišnje australske državljanke, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U petak na plaži u Sukošanu, nepoznati je počinitelj  otuđio mobitel u vlasništvu 39-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U subotu u večernjim satima, iz kuće u Biogradu, nepoznati je počinitelj  otuđio novčanik i mobitel u vlasništvu 51-godišnjaka, vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U noći u nedjelju u Bibinjama, nepoznati je počinitelj  otuđio stolove, klupe i roštilj u vlasništvu 51-godišnjaka, vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U noći sa subote na nedjelju, na parkiralištu u Ulici majstora Radovana u Zadru, nepoznati je počinitelj s automobila u vlasništvu 54-godišnjeg državljanina Belgije otuđio dva spojlera i maglenke vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U nedjelju poslijepodne, na Viru, Šimunima i u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike u vlasništvu dvoje hrvatskih te državljana Kine i Mađarske, vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

 


Reci što misliš!