Crna Kronika

motiv ljubomora

Ugostitelj omamio i tri dana zatočio djevojku u umaškom restoranu

Ugostitelj omamio i tri dana zatočio djevojku u umaškom restoranu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Tri dana trajala je agonija 26-godišnjakinje iz Umaga koju je u sobici ugostiteljskog objekta San Marco na umaškoj rivi zatočio 54-godišnji Samir Šabanović, kako se neslužbeno doznaje vlasnik restorana koji je poslužio kao mjesto zločina.

Sve je počelo 12. rujna u kasnim večernjim satima kada je djevojka hodala ulicom, a s leđa joj je prišao Šabanović, s kojim je, neslužbeno, donedavno bila u ljubavnoj vezi, nakon čega ju je omamio još nepoznatim sredstvom, kažu iz istarske policije. 

Djevojka se nakon toga probudila svezana u jednom ugostiteljskom objektu na području Umaga te ju je 54-godišnjak nekoliko puta udario, a potom ju je držao zatočenu do 15. rujna, kada ju je u jutarnjim satima pustio na slobodu, uz prijetnju da će je ubiti ako događaj prijavi policiji, javlja Jutarnji.hr.

Međutim, neslužbena je informacije kako je otac djevojke 14. rujna prijavio nestanak kćeri, nakon što se gotovo dva dana nije vratila kući, ali ju je muškarac u međuvremenu pustio na slobodu pa se vratila i skupila hrabrosti policiji prijaviti nasilnika. 

Doznaje se kako je motiv ovakvog čina nad mladom djevojkom ljubomora muškarca, koja se nije smirila ni nakon završetka njihovog odnosa. Također, neslužbeno se doznaje i kako je djevojka bila zaposlena kod Šabanovića te da je obrt glasio na njezino ime, a i da fizičko nasilje među muškarcem i djevojkom nije bilo strano.

Iz ureda za odnose s javnošću PU istarske ističu kako će se muškarcu suditi zbog počinjenja triju kaznenih djela. "Zbog protupravnog oduzimanja slobode propisana je kazna do tri godine zatvora. Budući da su djevojka i muškarac bili u vezi ili možda zbog okrutnosti počinjenja kaznenog djela, moguće je da mu se izrekne kazna do 10 godina zatvora, dok bi zbog prijetnje, kao i nanesenih ozljeda mogao dobiti tri godine zatvorske kazne”, piše Jutarnji.hr.


Reci što misliš!