Crna Kronika

mještani ogorčeni

Građani traže pravdu: "Počeo je mahati nožem i ranjavati kako je stigao"

Ispred policijske postaje okupilo se pedesetak ogorčenih mještana Voćina, među kojima su roditelji, rodbina i prijatelji izbodenih mladića. Naime, noćas je u disco-clubu Gambino jedan počinitelj nožem ozlijedio šest mladića među kojima je bilo i maloljetnih osoba

Okupljeni ispred policije traže odgovore o počinitelju koji je danas tijekom dana uhićen i priveden, ističući da ga policija otprije zna po problematičnom ponašanju

"Počeo je mahati nožem i ranjavati kako je stigao. Sin mi je uboden u lijevu stranu, ispod prsnog koša, kažu da je lakše ozlijeđen", prenosi RTL.

Ovaj stravičan događaj je zgrozio mještaneSlatine, a okupljeni ispred policije tražili su odgovore o počinitelju koji je danas tijekom dana uhićen i priveden.

Uzroke utvrđuje policija, no građani su ogorčeni, ističući da policija zna tko je počinitelj, jer je otprije poznat po problematičnom ponašanju. 

"Policija tog malog zna, ne rade svoj posao, on sa svojim prijateljima harači po Slatini, premlaćivao je, prijetio bombama, pištoljima, palicama. Nedavno je bacio suzavac u školu", kazao je rođak dvojice ranjenih mladića.

"Povod sukoba je mržnja prema nama, mi smo za njih Šiptari s Kosova, a mi smo Hrvati, napada nas se, za njih smo građani drugoga reda. Kada netko od naših izazove neki nered, nekoga ošamari ili udari, policija promptno reagira. Naši dečki su zbog kafanskih svađa završavali na par godina u zatvoru. Bude tučnjava, naravno, ali naši dečki nikoga nisu izboli, oni se tuku rukama i ne koriste oružje."


Reci što misliš!