Događaji

Poznati hrvatski ''pravodadžija"

Gangster u Zadru: Kada se ljude spaja, radi se 24 sata

Gangster u Zadru: Kada se ljude spaja, radi se 24 sata

Nediljko Babić-Gangster, osebujni Imoćanin, o kojemu je snimljen i nagrađivani dokumentarac, ovoga je vikenda bio u Zadru na druženju oko tisuću umirovljenika iz čitave Dalmacije. Iako i sam umirovljenik, kad je riječ o spajanju samaca, tu nikada ne miruje, prenosi HRT .

Vjerojatno najpoznatiji hrvatski "provodadžija" nije slučajno bio s kolegama umirovljenicima. Nediljko je, naime, predsjednik Matice umirovljenika za Imotsku krajinu. No, kako nam je i sam ispričao, i ovakva druženja iskoristi za posao.

''Ima ovdje dosta umirovljenica i umirovljenika, kojima treba moja pomoć. Ja sam tu doša malo i spojit nekoga, ali se i družiti. Što se tiče spajanja, ja tu nisam nikada u mirovini. U šali kažem kako radim 24 sata, jer ovaj posao se može radit bilo di. Čak i na sprovodima radim'', kaže nam simpatični Gangster.

Nediljko ni na skupu umirovljenika u Zadru nije sjedio skrštenih ruku. Kaže kako je jedan umirovljenik "zaprašio" iz Zagreba, jer mu je našao moguću partnericu u Šibeniku. Našao se i s jednim mladićem s Paga, koji mu se obratio za pomoć. Dodaje Nediljko kako na zadarskom području ima puno "igrača" koji bi se ženili.

''Nove tehnologije, specijalizirane internetske stranice, forume, grupe i društvene mreže ne doživljava kao konkurenciju. Ima dosta ljudi koji se ne snalaze s internetom. A, osim toga, lipše je naći se uživo i vidjeti ima li kemije. Iskreno, na internetu ima dosta i muljanja i laži, tako da ja imam posla i više nego prije. Meni internet nije konkurencija'', hvali se Gangster.

Komentirao je i novo ministarstvo koje u svom nazivu sadržava i demografiju. Rado bi, kaže svojim iskustvom pomogao novoj ministrici. Još za vrijeme ove prethodne vlade, kada se spominjalo ministarstvo useljeništva i demografije, mene su novine nominirale za to ministarstvo. Samo, iskreno, ja bih to radio više terenski, jer svaka čast uredu, ali treba izaći na teren, kaže nam Nediljko.

Nediljko Babić Gangster u Zadar je došao sa svojom desnom rukom imotskih umirovljenika, Marom Pezo, nekadašnjom prosvjetnom djelatnicom, koja za njegov posao ima samo riječi hvale. Žalosna je što se iz Hrvatske, a posebno Imotskoga sve više iseljavaju mladi. za sve neoženjene i neudane ima samo jednu poruku: ženite se!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.