Događaji

Foto dani

Na Foto danima mladih sudjeluju mladi fotografi iz Zadra

Na Foto danima mladih sudjeluju mladi fotografi iz Zadra

Na ovogodišnjim Foto danima mladih koji će se održati od 22. do 26. kolovoza ove godine u Karlovcu, sudjelovat će i mladi  fotografi iz Zadra Vito Hordov i Sara Bavrka.

Foto dani mladih je regionalni festival fotografije za mlade, u organizaciji udruge Izvan Fokusa, na kojem sudjeluju mladih iz cijele regije koji imaju jedinstvenu priliku prisustvovati na edukacijama poznatih stručnjaka i sudjelovati u natjecanju.

Sastavni su dio projekta i izložbe fotografija diljem Hrvatske, radionice, predavanja te atraktivni filmski i glazbeni sadržaj u festivalskom dijelu programa. Foto dani mladih održao se u brojnim hrvatskim gradovima, među kojima se ističe i Zadar.

Cilj nam je educirati mlade zaljubljenike u fotografiju, potaknuti razmjenu znanja i vještina,  promovirati fotografiju kao umjetnost, prikazati turističke potencijale i ljepote Hrvatske te informirati javnost o brojnim prednostima koje donose Foto dani mladih.  

Usmjereni smo prema mladim i talentiranim ljudima kojima pružamo mogućnost stjecanja nezaboravnog profesionalnog iskustva te vjerujemo da ćete prepoznati važnost ovog projekta kao i važnost poticanja mladih sudionika u uključivanje i sudjelovanje u kulturnim projektima.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.