Događaji

Udruga poziva na druženje uz iće i piće

"Marenda u Kotarima" za ljubitelje lokalnih delicija

Nakon dvije godine rada i mnoštva provedenih edukacija, seminara, savjetovanja, rada na terenu, provođenja nekoliko projekta, Udruga za ruralni razvoj "Ravni kotari" odlučila je organizirati ''Marendu u kotarima“

„Marendom u kotarima“ prezentirat će gastro ponudu Ravnih kotara kroz pomalo zaboravljene jelovnike koji uvijek u nama probude sjećanja na teža, ali ljepša vremena.

U nedjelju (11.12.2016.) u restoranu Josip u Poličniku s početkom u 12 sati započet će zabava koja je namijenjena svim ljubiteljima zdrave lokalne spize, svim suradnicima udruge i svim ljudima dobre volje.

Uz zabavni program za koji je zadužen Trio grdelin, opuštenu atmosferu, degustaciju kvalitetnih vina našeg kraja i ostalih delicija želimo stvoriti neformalnu radnu platformu preko koje ćemo povezati sve relevantne subjekte ruralnog razvoja Zadarske županije, poručuju.

Cijene hrane i pića su prilagođene svakom džepu!

Cilj „Marende u kotarima“ je promocija autentičnih jela, gastro ponude, ruralnog turizma i promoviranje područja Ravnih kotara.

Uz navedeno, želi se osnažiti uloga malih poljoprivrednih gospodarstva OPG-ova, koji su pokretači ruralnog razvoja, te se kroz sinergiju i razmjenu informacija žele umrežiti njihova vrijedna znanja i iskustva.

Ovo je još jedan u nizu promotivnih projekata koje radi Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari, s ciljem podizanja svijesti o vrijednosti prostora Ravnih kotara koji predstavljaju veliki turistički potencijal Zadarske županije.

Raznolikost, autentičnost i bogatstvo kulinarske ponude jedan je od važnih segmenata razvoja ruralnog turizma koji daje posebnost našem kraju.

 


Reci što misliš!