Događaji

Izvješće s prometnica

HAK: Zbog niskih temperatura moguća poledica

HAK: Zbog niskih temperatura moguća poledica

U većem dijelu unutrašnjosti Hrvatske zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima, izvijestio je u nedjelju navečer Hrvatski autoklub (HAK)

U većem dijelu unutrašnjosti Hrvatske zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima, izvijestio je u nedjelju navečer Hrvatski autoklub (HAK).

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim državnim cestama večeras je do 23 sata. Zabrana se odnosi na državne ceste: DC8 (Jadranska magistrala), DC9  (Metković-Opuzen), DC21 (Kaštel-Kanfanar), DC66 (Pula-Labin-Opatija), DC23 (Žuta Lokva-Senj), a na autocestama, kao i na državnoj cesti DC1, zabrana ne vrijedi.

Pojačan je ulazak putničkih vozila na graničnim prijelazima Bajakovo i Stara Gradiška, a izlazak na prijelazu Zaton Doli.

Zbog radova na graničnom prijelazu Županja, u oba se smjera povremeno vozi usporeno, a teretna vozila dodatno otežavaju protočnost putničkog prometa.

Radovi su i na graničnom prijelazu Slavonski Brod, smanjen je broj ulaza i izlaza, pa se vozače upozorava na gužve i duža čekanja i savjetuje da koriste susjedne granične prijelaze.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

 

 


Reci što misliš!