Događaji

gradska loža

Otvoren Dan Sveučilišta - doznajte sve o studijskim programima

Otvoren Dan Sveučilišta - doznajte sve o studijskim programima

Program predstavljanja pojedinih sveučilišnih odjela i centara, studentske mobilnosti, izvannastavnih aktivnosti i aktivnosti Studentskog zbora glazbeno će popratiti Sveučilišni akademski zbor i studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo

U utorak, 17. siječnja u Gradskoj loži od 13 do 16 sati, održati će se manifestacija Sveučilišta u Zadru pod nazivom „Otvoreni dan“, gdje će sveučilišni odjeli široj javnosti predstaviti svoje studijske programe.

Informacije o pojedinim studijskim programima, načinu studiranja te studentskom životu, posjetitelji će moći saznati od predstavnika svakog pojedinog odjela, kao i njihovih studenata.

Za sva pitanja o mogućnostima studiranja na Sveučilištu u Zadru, načinima prijave ispita državne mature i prijave studijskih programa, bit će na raspolaganju sveučilišna koordinatorica za upise.

Program predstavljanja pojedinih sveučilišnih odjela i centara, studentske mobilnosti, izvannastavnih aktivnosti i aktivnosti Studentskog zbora glazbeno će popratiti Sveučilišni akademski zbor i studentska a cappella skupina A.K.A. Crescendo.

Program

13:00 Otvaranje uz Akademski zbor Sveučilišta u Zadru, Pozdravna riječ

13:15 Odjel za geografiju: Zašto studirati geografiju?

13.30 Odjel za ekonomiju, A.K.A. Crescendo

13:40 Odjel za psihologiju: Psihologija iz studentskih cipela Ured za međunarodnu suradnju, Studentska mobilnost Sveučilišta u Zadru. Akademski zbor Sveučilišta u Zadru

14:10 Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu: Podvodne znanosti i tehnologije. Studentski zbor A.K.A. Crescendo

14:40 Odjel za informacijske znanosti. Sveučilišna knjižnica. A.K.A. Crescendo u Kanadi


Reci što misliš!