Događaji

bura polako slabi

Od 18 sati samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje

Od 18 sati samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Za sav promet, zbog orkanske bure još uvijek je zatvorena državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Od 18 sati samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje.

Samo za osobna vozila otvoreni su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, Jadranska magistrala između Senja i Svete Marije Magdalene (DC8) i Paški most.

Ostale skupine vozila iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji voze obilazno od čvora Sveti Rok (A1) državnim cestama preko Gračaca, Knina i Splita (DC1) ili od Gračaca državnom cestom DC27 prema Obrovcu (osim za kamione s prikolicama i tegljače s polu-prikolicama na ovoj cesti).

Za sve skupine vozila otvorene su: dionica državne ceste DC1 Karlovac-Knin-Split i stara cesta kroz Gorski kotar - DC3, ukinuti su zimski uvjeti.

Samo za osobna vozila, u oba smjera, otvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica. Autocesta A6 je sada otvorena za osobna vozila u punoj dužini.

Iz smjera Rijeke prema Zagrebu te obrnuto za sve skupine vozila moguće je voziti od Rijeke do Delnica starom cestom kroz Gorski kotar (DC3) i dalje autocestom A6 Rijeka-Zagreb od Delnica do Zagreba ili starom cestom kroz Gorski kotar u punoj dužini od Rijeke do Karlovca (DC3).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za: autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na dionici Jadranske magistrale (DC8) između Bakra i Senja dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).


Reci što misliš!