Događaji

Mi smo Zadrani, Zadar je naš!

Tornado veličanstvenom feštom proslavio 50. rođendan

Tornado veličanstvenom feštom proslavio 50. rođendan

Posebno je dojmljiva bila bakljada na zadarskoj rivi kao i veličanstveni vatromet kojim je završena ova velika fešta

Svi koji nisu sinoć posjetili Forum i zadarsku rivu imaju za čim žaliti. Bilo je i više nego veselo, u odličnoj atmosferi proslavljene su dvije velike obljetnice - Tornado Zadar proslavio je svoj 50. rođendan ali i prvi naslov prvaka košarkaša Zadra iz 1965. godine. Zadrani su ponovo svi bili kao jedan.

Na velikoj fešti zadarskog Tornada se okupilo nekoliko tisuća Zadranki i Zadrana svih generacija, kao i brojni turisti koji su bili oduševljeni feštom i dekorom na Forumu i zadarskoj rivi. Posebno je dojmljiva bila bakljada na zadarskoj rivi kao i veličanstveni vatromet kojim je završena ova velika proslava.

Na Forumu su nastupili brojni zadarski izvođači, a baklje, pjesma i ples, navijanje je bilo kao u najboljim danima Jazina, cjelokupna proslava podsjetila je na dočeke zadarskih šampiona nakon osvajanja naslova prvaka.

Mlađim generacijama predstavili su se velikani zadarske košarke među kojima su bili Bruno i Mile Marcelić, Željko Troskot, Đorđo Zrilić, Ćiro Perinčić i brojni drugi, ali i aktualna momčad košarkaša Zadra predvođena trenerom Antom Nazorom.

Poslijepodne je održano je i natjecanje u tricama u kojemu je slavio David Gunjević a u nekoliko navrata nebom proletila je i akro skupna Krila oluje koja je također po tko zna koji put oduševila okupljene na zadarskom Forumu. 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.