Događaji

U popularnom klubu Carpe diem

Gotovina, Čermak i Kotromanović uživali na Hvaru

Gotovina, Čermak i Kotromanović uživali na Hvaru

Umirovljeni generali Ante Gotovina sa suprugom Dunjom i Ivan Čermak te ministar obrane Ante Kotromanović uživali su proteklog vikenda u Hvaru u popularnom klubu Carpe diem gdje su ih u sitnim noćnim satima uhvatili fotografski objektivi, a potom su se zaputili prema jahti Sagitta alba, piše N1info

Riječ je o brodu koji je svojedobno bio u vlasništvu Željka Keruma, nosio ime Joke, a matična luka bila mu je Split. Od travnja 2014. jahta ima novo ime, matična luka postala je Rijeka, a kao vlasnik naveden je Erste Steiermärkische S - leasing.

Kada se prije tri ljeta pisalo da je Kerumu svoju jahtu prodao Čermaku, vlasniku Croduxa, jer se ista mogla naći u katalogu agencija koje se bave tim biznisom po cijeni od 3,6 milijuna eura, bivši splitski gradonačelnik tvrdio je kako 'nije točno da je Čermaku prodao jahtu te da se ona nalazi u čarteru i da je svatko može unajmiti za sto tisuća eura tjedno'.

U nepunih mjesec dana tri ratna druga tako su se ponovno našla zajedno. Prije odmora u Hvaru, neposredno prije Alke, bili su u Sinju gdje su zajedno s premijerom Zoranom Milanovićem, vlasnikom Atlantic grupe Emilom Tedeschijem, članom uprave Agrokora Antom Todorićem, predsjednikom uprave Podravke Zvonimirom Mršićem, predstavnicima Viteškog alkarskog društva i grada Sinja, splitskim gradonačelnikom Ivom Baldasarom, ministrom turizma Darko Lorencinom te ministrom regionalnog razvoja i fondova EU-a Brankom Grčićem bili na sastanku oko poduzetničkih donacija za Alkarske dvore.

Glavni koordinator sastanka, kako nam je tada rekao Ivan Nastić, tajnik Viteškog alkarskog društva, bio je Kotromanović koji je na sastanku posebno pohvalio Gotovinu 'koji bez obzira na malu tvrtku, može biti dobar primjer svima'.

Gotovina je u biznisu s tunama, a poput Čermaka drži se podalje od javnosti i rijetko se pojavljuje u medijima.

Kako su se ratni drugovi proveli, o čemu su razgovarali se ne zna. U Croduxu na poruke i pozive tportala nisu odgovarali, a ministar Kotromanović ponovno je promijenio broj mobitela.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.