Događaji

Zadar u srcu!

U utorak na Forumu i rivi velika fešta za 50. rođendan Tornada

U utorak na Forumu i rivi velika fešta za 50. rođendan Tornada

50 ti je gooodina tek! Sritan rođendan Tornado Zadar!

Zadarski Tornado u utorak 18. kolovoza će na antičkom Forumu i na najlipšoj rivi na svitu velikom feštom za pamćenje proslaviti svoj 50. rođendan. Fešta započinje u 20 sati i trajat će do kasno u noć!

Iako je velika fešta prvobitno bila zakazana za ponedjeljak 17. kolovoza, zbog najave lošeg vremenai sutra navečer, organizatori su je pomakli na utorak. Sve ostalo ostaje u skladu s najavama. 

Bogatim zabavnim programom na kojem će sudjelovati velik broj zadarskih pjevača, klapa i bendova te dosad neviđenom bakljadom i vatrometom, svi žitelji Zadra i Zadarske županije će dostojanstveno uz pjesmu i veselje proslaviti 50 rođendan Tornada.

- Ovo je fešta Zadarske županije, svih otoka i okolnih mista koji su i ono vrime pratili košarku i dolazili na utakmice. Zato pozivamo i Sukošance i Privlačane i Bibinjce i sve naše drage ljude iz Ravnih kotara i s otoka da nam se priključe i zabave se zajedno s nama i prisjete starih vremena, kažu organizatori proslave iz Udruge navijača Tornado Zadar.

Ispred crkve Sv. Donata na Forumu bit će postavljen veliki video zid na kojemu će se prikazivati detalji s parketa, betona i tribina.

Prilika je to svima, ali ponajviše mladima da vide kako je to nekad bilo u Jazianama i svim ostalima da barem na trenutak osjete duh tog vremena.

- Obucite sebe i dijete u dres, ponesite šal, zastavu, bengalku, napravimo feštu kakvu ovakva obljetnica zaslužuje, pozivaju iz Tornada..

Veliki broj Zadrana koji imaju brodove i brodice izaći će svojim brodovima ispred zadarske rive. Gradska limena glazba od trga, pa sve do Donata svirat će melodije Zadra i Dalmacije, a očekuje se i dolazak mažoretkinja iz Pakoštana. Očekuje se i Saljska Tovareća mužika.

Sutra navečer bi u Zadru trebala zvoniti sva zvona od svih crkava na poluotoku, a feštu će uvelilčati i poznata zadarska letna skupina Krila Oluje. Bit će to spektakl i fešta za pamćenje!

 

Vidimo se na Forumu!
Mi smo Zadrani, Zadar je naš, nitko u Europi njemu nije ravan!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.