Događaji

vjerovali ili ne

Revni Zagrebparking ovršio 13-godišnju invalidnu djevojčicu

Revni Zagrebparking ovršio 13-godišnju invalidnu djevojčicu
Screenshot

Bez obzira na sve dokumente koje su im priložili, Zagrebački holding je neumoljiv već šest i pol godina. Traži svoj novac, pa makar i ovrhom. Slučaj je završio na sudu

Reci i "ajoj" kad od 2010. ne možeš dokazati da si invalid sa 10 dijagnoza i da imaš pravo parkirati na mjestu za invalide, bez da ti dignu automobil.

- U automobilu je bilo vrijednih 200.000 kuna Laninih aparata za održavanje na životu - ispričala je Dženita Lazarević, Lanina majka. Po putu, vrijedni pulsni oksimetar, Zagrebparking im je i razbio.

- Moj suprug je uzeo taksi i otišao u tu Strojarsku ulicu, našao auto i kad je otvorio auto naš znak pristupačnosti stajao je na podu. On ga je digao i pokazao im da je znak pristupačnosti tu. Kontaktirala sam kabinet njihovog gradonačelnika Bandića, prebacili su nas na Holding, međutim rekli su da oni apsolutno ne mogu više ništa napraviti - rekla je Dženita.

 

Zagrebparking ipak može ne napraviti ništa. 

- Izražavamo žaljenje što je došlo do ovog slučaja. Zagreb holding i podružnica Zagrebparking razmotriti će ovaj slučaj kako bismo pokušali pronaći rješenje da ne dođe do naplate potraživanja - rekla je Gordana Ćupić, službenica za informiranje Zagreb parkinga.

- Prošle godine smo dobili ovrhu za Lanu na kojoj stoji 800 kuna. Sad vjerojatno bi morali platiti i sudske troškove i kamatu međutim ne pada mi na pamet platiti uopće ništa - kaže Dženita.

Presuda će biti 22. veljače na Općinskom sudu u Dubrovniku, ako im Zagrebparking ne presudi drugačije, ili Ured gradonačelnika Bandića.

Cijeli članak pročitajte ovdje.


Reci što misliš!