Događaji

zasluženo

Gradu Šibeniku nagrada PRO.PR Vision City za zapaženu medijsku promidžbu

Gradu Šibeniku nagrada PRO.PR Vision City za zapaženu medijsku promidžbu

Grad Šibenik ovogodišnji je dobitnik PRO. PR Vision City nagrade za zapaženu medijsku promidžbu na međunarodnoj razini koja se dodjeljuje u sklopu međunarodne konferencije za komunikacijski menadžment PRO.PR., a namijenjena je gradskim čelnicima koji imaju viziju te kontinuiranom pozitivnom komunikacijom kreiraju pozitivnu sliku grada.

"Želja nam je da Hrvatska i svijet upoznaju naš prelijepi Šibenik i njegovu bogatu kulturu, tradiciju i baštinu, a ova nagrada  potvrđuje da smo na dobrom putu. Priznanje struke i to na međunarodno razini uvijek je lijepo primiti, a mediji su ti koji nam pomažu širiti pozitivne projekte i plasirati prednosti našega grada", rekao je gradonačelnik Željko Burić zahvaljujući lokalnim i nacionalnim medijima na izvrsnoj suradnji.

Konferencija svake godine okuplja svjetske i regionalne stručnjake iz komunikacija, a nagrada PRO.PR Vision City Award dodjeljuje se jednom od gradova u zemlji domaćinu PRO.PR konferencije.

Ocjenjivački sud PRO.PR Awardsa međunarodno priznanje ove godine dodjeljuje Gradu Šibeniku jer je proteklih nekoliko godina dobro iskoristio bogatu kulturnu i povijesnu baštinu te mnoge prirodne ljepote i zahvaljujući pozitivnoj i kontinuiranoj komunikaciji ostvario zapažen uspjeh na međunarodnoj razini.

PRO.PR Vision City Award dodjeljuje se po kriteriju "stvaranja pozitivne percepcijske priče i medijskih objava" o kulturnim, sportskim ili gospodarskim događajima.

PRO.PR konferencija ove se godine održava 15. godinu zaredom, a nagrada će Gradu Šibeniku biti uručena 8. travnja 2017. u Termama Tuhelj.


Reci što misliš!