Događaji

Student jedva preživio premlaćivanje na Jarunu: Da mi prijatelj nije pomogao, ne znam što bi bilo

Student jedva preživio premlaćivanje na Jarunu: Da mi prijatelj nije pomogao, ne znam što bi bilo
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon što je Index sinoć pisao o brutalnom napadu na 22-godišnjeg studenta do kojeg je došlo u subotu na Jarunu pred zagrebačkim klubom Gallery, danas se oglasio i sam student.

 

"Sa zadnje strane mi je netko dotrčao i udario me u glavu, gdje sam ja odmah pao u nokaut bez svijesti, na podu, tu su me oni počeli udarati i mlatiti na podu bez svijesti i onda je dotrčao moj prijatelj koji je to vidio, da njega nije bilo, ne znam šta bi bilo", rekao je pretučeni mladić za HRT.

Mladić je preživio napad jer mu je u pomoć pritekao prijatelj, a potvrđeno je i kako je policija privela više osoba.

"Stvarno nije znao šta se događa, bila je majica (puna krvi), toliko krvi nisam u životu vidio. Ponovno su me bacili na pod, ponovno su me udarali, ja se također želim zahvaliti policiji jer da oni nisu došli ja ne znam što bi se dogodilo" kazao je pak prijatelj napadnutoga studenta koji mu je pokušao pomoći.

"Što se događa sa Zagrebom?"

Podsjetimo, otac mladića jučer je za Index kazao kako su njegovome sinu sedmorica mladića slomila nos i vilicu te kako je primljen u bolnicu Sveti Duh radi liječenja. Doktor koji ga je tada primio navodno je kazao kako je mladić preživio isključivo zahvaljujući jačoj tjelesnoj građi.

"Sin mi je pao u nesvijest odmah, vjerojatno su ga bokserom u glavu udarili s leđa. Sada se nalazi u koliko-toliko dobrome stanju, ima slomljen nos, slomljenu vilicu i lice koje je nateklo kao da su ga stršljeni izboli, ali živ je. Sportaš je i nije bio pijan, i jači je ovako fizički.

Ono što mene zabrinjava je to što se nije radilo o nekome potpuno gluhom dobu noći i na nekom izoliranome mjestu, pa u pola dva je do toga došlo, na Jarunu gdje policija u to vrijeme patrolira, a i ljudi je bilo okolo. Što se događa s ovim gradom?", zapitao se jučer zgroženi otac.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.