Događaji

Pomozite nam pronaći nestalu macu

Jeste vidjeli macu Chantal?

Jeste vidjeli macu Chantal?

Maca Chantal nestala je još u petak 11. svibnja s područja Kampo Kaštela (Poluotok). Neutješni vlasnici Jelena i Zlatko traže je već više od deset dana, ali na žalost do sad bez uspjeha.

- Najdivnija je maca na cijelom svijetu, jako nam nedostaje i tužni smo do beskraja. Ne znam što ćemo od tuge ako ju ne  pronađemo. Prošlo je sad već više od deset dana, a nje još nema. Maca je sterilizirana i nema razloga da sama odluta iako je i to moguće.

Kada je nestala imala je na sebi crvenu ogrlicu, ali nju je lako i sama mogla izgubiti po putu. Nije posebno velika iako je odrasla maca od godinu dana. Pretražili smo cijeli poluotok uzduž i poprijeko i nismo ju pronašli pa bi moglo biti da je odlutala još dalje, a možda  joj se i nešto dogodilo pa ju je netko uzeo k sebi da joj pomogne i  ne zna da ju tražimo. 

Chantal zauzima posebno mjesto u našim životima, s nama je od dana kad je došla na ovaj svijet. Pronašli smo ju na ulici zajedno s još četvero braće i sestara gdje ih bacio netko kome su očito  smetali. Sve smo ih udomili, a Chantal je ostala s nama i postala nam najbolja prijateljica, tužno nam govori Jelena.

Molimo naše sugrađane ako imaju bilo kakvu informaciju o Chantal - da nas kontaktiraju na 098/651-632 (Jelena) ili na 098/1370-844 (Zlatko) mi ćemo im biti zahvalni dovijeka!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.