Događaji

Vremenska prognoza

U Dalmaciji promjenjivo s naoblakom

U Dalmaciji promjenjivo s naoblakom

Prvo jutro u novom tjednu na zapadu zemlje već će biti promjenjivo oblačno, povremeno s kišom dok će se prema istoku polako, postupno navlačiti kišni oblaci.

Temperatura će biti uglavnom od 13 do 18 stupnjeva Celzijusa. Puhat će povremeno umjeren do jak vjetar s juga, a osobito vjetrovito i nastabilno bit će u Dalmaciji, prenosi dnevnik.hr.

Poslijepodne, a u Slavoniji prema kraju dana kiša će biti sve češća. Ponegdje je moguć i kakav izraženiji pljusak, a puhat će povremeno umjeren južni i jugoistočni vjetar, a najviša dnevna temperatura bit će između 18 i 23 stupnja Celzijusa.

Na sjevernom Jadranu promjenjivo oblačno, u gorju većinom i bez sunca. Prolazno će zapuhati umjereno i jako jugo. Temperatura, u gorju od 11 do 15, na moru između 17 i 20 stupnjeva Celzijusa.

U Dalmaciji će biti promjenjivo i nestabilno uz jako, sredinom dana i vrlo jako jugo. Također kiša, pljuskovi i grmljavina. I ovdje svježije, u najtoplijem dijelu dana mjerit će se oko 20 stupnjeva Celzijusa.

Promjenjivo i nestabilno vrijeme uz česte, mjestimice i izraženije pljuskove zadržat će se još i u utorak i u srijedu. U četvrtak sunčanije, uglavnom suho te ponovno i osjetno toplije. Slično će biti i na Jadranu. Do sredine tjedna mjestimice su mogući neverini, dok su šanse za ružno vrijeme u četvrtak znatno manje. Prevladavat će sunčano i toplije. Ipak, u srijedu i četvrtak puhat će umjeren i jak sjeverozapadnjak i sjeverac.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.