Događaji

Zima

Hladno jutro: U Slavonskom Brodu -25, u Zadru -1 stupanj

Hladno jutro: U Slavonskom Brodu -25, u Zadru -1 stupanj

Dosad najhladnije jutro probudilo je Slavonski Brod na -25, Osijek, Kopački Rit i Brestovac probudili su se na -24 stupnja Celzijeva. Tek koji stupanj toplije je u Međimurju, Zagorju, središnjoj Hrvatskoj i gorskim predjelima. U Zagrebu je jutros -15 stupnjeva, a na rubnim dijelovima grada čak i -18. U Zadru je izmjeren -1 stupanj.

Najtoplije je bilo na Palagruži gdje je u 7 sati izmjereno čak 5 stupnjeva. Otoci su uglavnom mjerili temperature s pozitivne strane nule.

Jutro na Jadranu bit će pretežno, a u unutrašnjosti djelomice sunčano i iznimno hladno s mjestimičnom maglom. Najviša dnevna temperatura od -10 do -5, na Jadranu većinom od 3 na sjeveru do 10°C na jugu.

Vjetar u većini kopnenih krajeva je slab, u višem gorju umjeren do jak sjeveroistočni, a na Jadranu umjerena i jaka, podno Velebita na udare i olujna bura.

Postupno naoblačenje stiže nam sa sjevera pa će poslijepodne biti umjereno do pretežno oblačno, a navečer te osobito u noći je mjestimice već moguć slab snijeg, uglavnom u središnjoj Hrvatskoj te u Gorskom kotaru.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.