Događaji

Veliko zadarsko srce

Podržimo humanitarnu akciju "Zadarsko srce za ljepši Božić svima"

Podržimo humanitarnu akciju

Humanitarna akcija "Zadarsko srce za ljepši Božić svima"  plod je inicijative dvije naše mlade sugrađanke Marije i Marine koje žele makar pokušati uljepšati Božić onima kojima je to najpotrebnije.

Cilj akcije je prikupljanje sredstava materijalne i financijske prirode koje će se podijeliti na način da će dio doniranih stvari odmah biti izdvojen za socijalno najugroženije obitelji u Županiji, a dio će se prodavati po simboličnim cijenama u nedjelju 11. prosinca od 10 do 18 sati u Maraschinu.

U prvom djelu nalazit će se štand  na kojem će biti  ponuđeni domaći kolači koje će pripremiti Marija i Martina zajedno sa svojim prijateljicama i mamama koji će se moći konzumirati odmah uz kavu ili pak uzeti za doma.

U drugom dijelu bit će postavljeni štandovi na kojima će se  po simboličnim cijenama prodavati prikupljene stvari isključivo s ciljem da se od prikupljenih financijskih sredstava kupi nešto hrane koja će se uz sve drugo priklupljeno odnijeti tim obiteljima na Badnjak. Bit će postavljen i štand za umotavanje poklona za one koji žele napraviti dva dobra djela odjednom.

Školskoj djeci nabavit će se ono što im je uvijek potrebno kao što su pernice i slične stvari školskog pribora, dok će se manjima poklonit igačke u dobrom stanju koje će se prikupiti donacijama.

Svaka donacija je dobrodošla, svaka kuna, svaka majica, svaka igračka je dovoljna da se nekome uljepša Božić i dobije osmjeh na dječja lica. Važno je napomenuti da su organizatorice spremne doći u bilo koji dio Županije po vašu donaciju, ako niste u mogućnosti osobno doći u nedjelju 11. prosinca ispred Maraschina.

Za financijske uplate rješenjem Ureda državne uprave u Zadarskoj županiji, Službe za društvene djelatnosti- Odsjek za rad, zdravstvo i socijalnu skrb, odobren je žiro račun 2340009-3101616708 s naznakom "Martina Paleka - za humanitarnu akciju".

Kontakt broj na koji možete dobiti Mariju Tresoglavić je 098/955.92.97, a Martinu Paleku na broj 098/883.878.

Uključimo se svi, svaki od nas u skladu sa vlastitim mogućnostima i učinimo da Božić bude ljepši svima!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.